Miriam Moreno bronze al Torneig Màster a París

26 d'octubre de 2022 a les 10:09

Miriam Moreno va assolir la medalla de bronze al Tournoi Master Samedi disputat a París. Tres judokes del club participen en la Copa Catalunya Júnior a les Llars Mundet, Ainhoa Venegas, Ainara Rodríguez i Elena Rodríguez.

Miriam Moreno va assolir la medalla de bronze  al Tournoi Master Samedi disputat a París. Tres judokes del club participen en la Copa Catalunya Júnior a les Llars Mundet, Ainhoa Venegas, Ainara Rodríguez i Elena Rodríguez.

Els judokes del Cerdanyola Club Judo Vallès continuen estant molt actius i recollint bons resultats. El passat cap de setmana a París es va disputar el Tournoi Master Samedi; torneig de categoria A on participen judokes veterans de primer nivell.

Miriam Moreno va participar en el pes de menys de 52 kg i va obtenir la medalla de bronze en la categoria F3, categoria reservada per judokes d'entre 40 i 45 anys.

Copa Catalunya Júnior

A les llars Mundet de Barcelona es va dur a terme la Copa Catalana júnior on van participar tres judokes del club local, Ainhoa Venegas, Ainara Rodríguez i Elena Enrique. Totes tres van participar en el pes de menys de 57 kg i van fer una bona competició tot i que no va aconseguir guanyar cap combat. Les dues últimes van participar en la categoria júnior, tot i que encara són d'edat cadet.