Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Mònica Àlvarez substitueix Manuel Romero com presidenta dels joves del PP
Mònica Àlvarez substitueix Manuel Romero com presidenta dels joves del PP

Mònica Àlvarez substitueix Manuel Romero com presidenta dels joves del PP

17 de maig de 2002 a les 0:00

Mònica Àlvarez és la nova presidenta de les Noves Generacions (NN GG) del Partit Popular (PP) de Cerdanyola en substitució de Manuel Romero, que és també regidor al Consistori de la ciutat. La renovació dels dirigents locals dels joves populars contempla també el nomenament de Roser Flores com secretària de la junta de les NN GG.
Els objectius d'Àlvarez pels pròxims 4 anys, segons comentava ahir en roda de premsa, són l'augment de l'afiliació, l'establiment de vies de diàleg amb les entitats juvenils de la ciutat i la incidència directa en la política municipal. La presidenta de les NN GG considera prioritària la creació d'habitatge accessible pels joves i la creació i bona gestió d'espais esportius i de lleure.
L'acte comptava amb la presència del president provincial de les NN GG a Barcelona, Eduardo Bolaños, que anuncia una campanya de defensa del projecte de llei de qualitat de l’ensenyament, una normativa que destaca que té els objectius de reduir l’índex de fracàs escolar, pujar el nivell de formació dels alumnes, suprimir la promoció automàtica i establir una cultura de l’esforç. Segons Bolaños, la llei de qualitat també vol tornar el principi d’autoritat als professors, establir un ensenyament primari totalment gratuït i potenciar diverses assignatures bàsiques i millora molt la Llei Orgànica General del Sistema Educatiu (LOGSE).