Molt més enllà de tres punts Foto Cerdanyola FC.

Molt més enllà de tres punts

30 de gener de 2023 a les 12:00

Els verds i blancs sumen la segona victòria consecutiva i fan un pas cap a sortir de la zona de descens. Els gols de Bruno Lorente i Gonpi li donen tres punts a un Cerdanyola que es va mostrar superior als de Castella la Manxa.

El Cerdanyola ha batut per 2-0 al Socuéllamos a Fontetes en un autèntic partidàs. I és que, a més dels tres punts que els deixen a un de la salvació, les sensacions han estat immillorables. Bones transicions ofensives, una defensa que ha sigut un mur i no ha deixat generar als visitants, i una línia de mitjos que ha tingut el domini de la pilota respecte al contrari.

Les ocasions de la primera meitat, tant del Nil Puchades -que avui ha estat estratosfèric-, com del Gorriti -molt incisiu en atac-, han sigut les més clares, però el gol no arribava. El partit s’ha anat al descans amb el marcador inicial i tot per decidir.

Els verds i blancs han sortit als segons quaranta-cinc minuts amb la mateixa intensitat i ha sigut Bruno Lorente al 56 qui s'ha plantat sol dins l'àrea, després d'una pentinada de Dani Ruiz, i ha batut a Diego Nieves per l'escaire.

El Socuéllamos ho intentava tímidament, però ha arribat la sentència de Gonpi. Bruno Lorente ha filtrat una bona pilota a Max Marcet, que ha aixecat el cap i l'ha posat perfecta cap a davanter, que estava sol dins l'àrea petita, i ha definit al pal llarg de Nieves, que no ha pogut fer res (79').

Els d'Oliver Ballabriga han sabut dormir bé els 10 minuts restants i s'han endut els tres punts sense patir en les acaballes del duel.

Si la setmana vinent guanyen al camp del Guadalajara, podrien sortir del descens, ja que el rival és novè amb 24 punts, tres més que els del Vallès.

Cerdanyola FC: Zárraga, Bruno Lorente, Manu Castillo, Marc Vicente, Bruno Perone, Nils Puchades (C), Noel (Bora, 74’), Nico Kata (Ronald Gbizie, 87’), Max Marcet (Lucas Pariente, 87’), Gorriti (Gonpi, 74’) i Dani Ruiz (Padillo, 82’). Entrenador: Oliver Ballabriga.

UD Yugo Socuéllamos: Diego Nieves, Toboso, Yimi, Alcázar (Antonio, 63’), Carlos Martínez (Fernando, 79’), Pérez, Yalike (Palomino, 71’), Facu, Pepe Delgado (C), Cifuentes (Barahona, 63’) i Ubi. Entrenador: Sergio Campos.

Targetes: Per part del Cerdanyola FC han vist groga: Max Marcet (55’), Dani Ruiz (69’) i Nico Kata (84’). Els jugadors del Socuéllamos amonestats han sigut: Cifuentes (43’), Alcázar (44’), Pérez (48’) i Facu (60’).

Gols: 1-0 Bruno Lorente (56’) i 2-0 Gonpi (79’).