Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Montserrat Puig serà la candidata d'ERC a l'alcaldia de Cerdanyola
Montserrat Puig serà la candidata d'ERC a l'alcaldia de Cerdanyola

Montserrat Puig serà la candidata d'ERC a l'alcaldia de Cerdanyola

10 d'octubre de 2002 a les 0:00

L'Assemblea Local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha escollit Montserrat Puig com candidata a l'alcaldia de Cerdanyola i cap de llista de la formació en les pròximes eleccions municipals que es celebraran al mes de maig del 2003. ERC esdevé així la primera força política de la ciutat en fer públic el nom del seu alcaldable pels comicis locals de l'any vinent.
ERC, que manté l'objectiu d'aconseguir dos regidors en el pròxim Consistori, presentarà una llista electoral després de rebre la proposta d'una comissió formada per l'Executiva local i Eudald Pladevall.
Montserrat Puig avança que els eixos del programa electoral d'ERC vindran marcats pel ""desgast que pateix el PSOE amb un mandat municipal molt dur amb molt moviment social de protesta"" davant les actuacions de l'Ajuntament. La candidata de la formació republicana remarca les crítiques a la política urbanística municipal en que ERC s'ha posicionat en contra de planificacions com les del Centre Direccional i de projectes com el del camp de golf.
Puig també critica durament ""el manteniment de molts vots socialistes a Cerdanyola afavorits per les influències"" en sectors destacats de la ciutat. En aquest sentit, la cap de llista d'ERC indica que pròximament es renovarà el contracte amb l'empresa que neteja les dependències municipals ""tot i les queixes rebudes i els incompliments de condicions"".
Montserrat Puig remarca que l'actuació de l'Ajuntament en defensa de la sanitat i l'ensenyament públics no ha estat correcta en referència a ""la necessitat d'intervenció ciutadana i del diputat Joan Ridao"" per actuar en el conflicte sobre la possible privatització de la gestió del CAP Canaletes-Fontetes o en ""l'adjudicació a una empresa privada"" de la gestió de l'escola-bressol municipal.
Puig, a qui l'assemblea va escollir com cap de llista amb només una abstenció i la resta de vots favorables a la seva candidatura, destaca que el programa que presentarà la formació republicana podrà ser més ric i participatiu que en les passades eleccions locals, en què ERC es va veure afectada per la ruptura que va suposar el naixement del ja desaparegut Partit per la Independència (PI), liderat per`Àngel Colom.