Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Mor Joan González, membre del CEM Cerdanyola

Mor Joan González, membre del CEM Cerdanyola

25 de març de 2024 a les 12:54

El cerdanyolenc Joan González, membre del CEM Cerdanyola, ha mort aquest cap de setmana en ser atrapat per una allau de neu a la zona de Queralbs (Ripollès).

Ahir diumenge, els Bombers de la Generalitat informaven que havien rescatat una persona de la muntanya i l’havien evacuat en estat crític.

L’avís l’havien rebut a les 12.55 hores per part d’un grup de persones que feia la ruta de Núria a Coma de Vaca pel camí dels Enginyers. Aquests van alertar de la troballa del cos d’una persona semienterrada a la neu en una canal.

Bombers de la Generalitat van activar l’helicòpter amb efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) de la base d’Olot. Quan van arribat al lloc indicat, van accedir fins a la víctima que es trobava en una zona acanalada on hi havia hagut una allau de neu. Efectius del GRAE de Bombers, Mossos d’Esquadra i el SEM es desplaçaven fins al lloc de l’accident per estabilitzar la persona atrapada i fer-li maniobres de reanimació. Tot seguit l’evacuaven en estat crític a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on finalment va morir.

Els seus companys del Club d'Esports de Muntanya (CEM) Cerdanyola han enviat el seu condol i escalf a família i amics i han assegurat que el recordaran sempre com un imprescindible. Descansi en pau.