Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Mor Luis Hernández, excandidat a l’alcaldia de Cerdanyola per Ciutadans
Mor Luis Hernández, excandidat a l’alcaldia de Cerdanyola per Ciutadans Hernández durant una entrevista a Cerdanyola en la campanya de les eleccions municipals de 2011

Mor Luis Hernández, excandidat a l’alcaldia de Cerdanyola per Ciutadans

26 de gener de 2024 a les 9:26

Luis Hernández, que va ser cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals de 2011 i anteriorment havia estat candidat al Senat per la formació taronja als comicis generals de 2008, ha mort aquest matí, 26 de gener als 64 anys.

Luis Hernández, casat i amb dos fills -un d’ells el regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Cerdanyola Álvaro Hernández-, tenia 64 anys i era llicenciat en ciències econòmiques i empresarials. En l’entrevista com a candidat a l’alcaldia de Cerdanyola que va concedir a l’emissora municipal al 2011, Hernández es considerava producte d’una educació liberal i democràtica que l’havia fet un ciutadà crític "amb una classe política allunyada de la societat a la que diu representar". En la vessant personal, Hernández es mostrava admirador de la música de The Blues Brothers, deia que la seva pel·lícula favorita era Un home i una dona, de Claude Lelouch i el seu escriptor de capçalera, Arturo Pérez Reverte. El seu racó preferit de Cerdanyola era Montflorit, barri del que deia que és "l'únic tros de poble de veritat que ens queda". En aquest sentit, cal destacar l'activa participació d'Hernández durant molt de temps en l'associació veïnal de Montflorit.

Luis Hernández va figurar al lloc 12 de la candidatura del PP a les passades eleccions municipals de 2023, llista en què el seu fill Álvaro ocupava el número dos que li ha portat a ser regidor a l’Ajuntament de Cerdanyola en l’actual mandat.