Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Morfi Grey presenta banda i disc a la sala Acme acompanyats pels exLegado Jimmy...
Morfi Grey presenta banda i disc a la sala Acme acompanyats pels exLegado Jimmy Suicide La ley de Morfi

Morfi Grey presenta banda i disc a la sala Acme acompanyats pels exLegado Jimmy Suicide

16 de març de 2023 a les 12:09

El mític Morfi Grei, un autèntic pioner del punk espanyol, torna a Cerdanyola per presentar el seu últim disc, Más que Jesucristo, a la sala Acme de la ma de la seva nova banda, La ley de Morfi, i acompanyats pels rockers cerdanyolencs Jimmy Suicide, la banda hereva d’El Legado.

Morfi Grei va ser el líder de la llegendària La banda trapera del río, autèntic referent de la música punk des de la seva creació, als anys 70, amb un cantant que va esdevenir un autèntic showman, Morfi, i unes lletres que combinaven denúncia social i provocació.

Ara, el carismàtic Morfi Grey arriba a Cerdanyola amb nova formació, La ley de Morfi, però amb components que han estat habituals companys d’escenari des dels temps de La Trapera, com el baixista Jordi Pujadas El Subidas, i amb César Lorente a la guitarra i Juan Linares a la bateria.

La ley de Morfi és cap de cartell d’un concert a la sala Acme que es farà aquest 18 de març, dissabte, a les 22.30 hores, i que comptarà també amb l’actuació de la banda de Cerdanyola Jimmy Suicide, que presentarà el seu primer single single amb el tema propi Smoke & gasoline i el clàssic de Jeff Dahl Junkies deserve to die, recentment editat per El beasto recordings.

Els Jimmy Suicide – Dani, Quique i K The King- sorgeixen arran de la dissolució d’una de les bandes més destacades del panorama musical cerdanyolenc al llarg de les últimes dècades, El Legado, arran dels problemes de salut -en l’oïda-, del seu líder i vocalista, Julián Chamizo, que continuia col·laborant amb ells. De fet, els Jimmy Suicide prenen el nom d’un dels discos d’El Legado per deixar clar aquest llegat.

Les entrades per concert del dissabte 18 a la sala Acme, amb un preu de 8 euros anticipada i 10 a la taquilla, ja estan a la venda a Cal Pintxo.

Galeria d'imatges