Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Morral considera que el Pla del Centre es fa amb deixadesa i sense participació
Morral considera que el Pla del Centre es fa amb deixadesa i sense participació

Morral considera que el Pla del Centre es fa amb deixadesa i sense participació

3 d'octubre de 2002 a les 0:00

Toni Morral, portaveu municipal d'Iniciativa per Catalunya-Verds, ha criticat durament la manera en què s'estan realitzant les obres de la tercera fase del Pla del Centre, al sector Escoles/Altimira, ja que considera que l'Ajuntament ha actuat amb deixadesa, irresponsabilitat i sense deixar participar les entitats veïnals i comercials.
Morral manifesta que l'Ajuntament és el responsable directe del retard d'un mes en l'execució de les obres, que el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Rafael Viñals, atribuïa la setmana passada a la subcontractació per part de l'empresa adjudicatària, ACS. ICV ha fet públic un comunicat en que considera les declaracions de Viñals com ""una mostra de cinisme"".
Segons ha destacat avui Morral en declaracions a Cerdanyola Ràdio, el govern municipal va deixar en mans de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (MMAMB), que costeja el projecte, totes les decisions sobre aquesta iniciativa i ""així ha exercit la irresponsabilitat"" en un tema que afecta directament als ciutadans.
El portaveu d'ICV assegura que la seva formació sempre ha defensat la necessitat de millorar urbanísticament el centre de la ciutat, però assegura que l'execució de les obres ""s'està fent de la pitjor de les maneres"" sense realitzar un seguiment i sense comptar amb la participació de veïns i comerciants. Morral considera prioritari realitzar la reforma de carrers principals que es lliguin directament amb l'eix de l'avinguda Catalunya i defensa el cobrament de contribucions especials als veïns afectats per evitar discriminacions amb els residents a l'avinguda Catalunya que sí que van pagar-les a la primera fase del Pla del Centre i per ampliar el número de carrers que en sortirien beneficiats.