Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Municipals 23. El PSC es presenta com l’única opció per continuar avançant cap a...
Municipals 23. El PSC es presenta com l’única opció per continuar avançant cap a una Cerdanyola neta, segura i cohesionada XII Festa de la Rosa del PSC Cerdanyola

Municipals 23. El PSC es presenta com l’única opció per continuar avançant cap a una Cerdanyola neta, segura i cohesionada

22 de maig de 2023 a les 10:46

El PSC fa una crida a votar el 28M i convertir el vot socialista en la millor eina per treballar per la ciutat i construir el futur. El PSC reivindica amb orgull el seu llegat de govern a la ciutat i la memòria de totes les persones que ho han fet possible al llarg dels anys.

La XII Festa de la Rosa del PSC de Cerdanyola ha servit per demanar el vot per a la candidatura que encapçala l’alcalde Carlos Cordón, que ha estat acompanyat a l’escenari pel portaveu del Grup Municipal, David González, i per les que han estat les dues úniques alcaldesses de la ciutat fins ara, Cristina Real i Carme Carmona.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, presumia de poder comptar amb "una candidatura transversal, que fuig dels extremismes, i on es reuneixen vàries generacions de gent lluitadora, dedicada en cos i ànima a la ciutat que estimen". Cordón considera un privilegi poder estar al servei de la ciutadania, assegurant que "mai deixarem de trepitjar carrer per escoltar les demandes de la gent i poder donar explicacions de perquè es fan les coses o de perquè no es poden fer si és el cas, sempre amb arguments".

L’actual portaveu del Grup Municipal del PSC, David González, també diputat al Parlament, deia que votar al PSC a les properes eleccions era seguir apostant per un model de ciutat clar, "el d’una Cerdanyola segura, neta i amb justícia social; amb un alcalde, Carlos Cordón, que ha apropat l’alcaldia als barris escoltant a tothom, i ha portat el nom de Cerdanyola allà on ha calgut per defensar els interessos de la ciutat i la seva gent, com crear ocupació, tenir un hospital o reobrir el CAP Les Fontetes".

Carme Carmona, alcaldessa de Cerdanyola en el període 2009 – 2015, va dir que "el PSC és una garantia de polítiques útils al servei de la gent, perquè és un partit integrat majoritàriament per gent treballadora vinguda d’arreu que va decidir edificar el seu futur a Cerdanyola, implicant-se en política per construir una ciutat que ha anat canviant i millorant amb el seu esforç".

Cristina Real, alcaldessa de Cerdanyola en el període 1997 – 2003, va insistir en recordar que la ciutat sempre ha avançat quan ha governat el PSC, havent deixat equipaments tan importants com el PEM Guiera, l’Escola Municipal de Música Aulos, la Biblioteca Central, els jutjats i la residència per a la tercera edat, "a més d’haver propiciat un potent teixit associatiu i una convivència exemplar".