Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Municipals 23. Guanyem es presenta com la garantia per a una gestió cent per cen...
Municipals 23. Guanyem es presenta com la garantia per a una gestió cent per cent pública i amb participació ciutadana Guanyem Cerdanyola

Municipals 23. Guanyem es presenta com la garantia per a una gestió cent per cent pública i amb participació ciutadana

22 de maig de 2023 a les 7:26

Guanyem Cerdanyola es presenta a les Eleccions Municipals com l’espai de confluència de l’esquerra alternativa que posa al centre les necessitats reals de la gent i com la garantia per a una gestió cent per cent pública i amb participació ciutadana.

Ivan González encapçala el projecte Guanyem Cerdanyola amb la voluntat de recuperar tot el que va posar en marxa el govern del Compromís al mandat 2015 – 2019 i “aprofundir en la transformació social colze a colze amb els veïns i veïnes que han de fer seu l’Ajuntament”. González va posar com exemple el debat electoral organitzat per Cerdanyola Empresarial per demostrar que “la resta de formacions polítiques són servils amb el poder del poder, comprant el relat del capitalisme amb rostre humà, mentre que només Guanyem va deixar ben clar que pujaran els impostos a les grans empreses per redistribuir la riquesa i donaran suport al petit comerç”.

González va alertar sobre els que diuen que a l’Ajuntament es va a fer gestió i no política, acusant al PSC de no fer ni una cosa ni l’altra, recordant que “només des del compromís polític es pot gestionar un Ajuntament fent polítiques per disposar d’uns serveis públics de qualitat i barrant el pas a l’extrema dreta”.

Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola en el mandat 2015 – 2019, sosté que “Guanyem és l’únic projecte que defensa els interessos de la gent humil, treballadora i decent, i l’única opció per acabar amb les velles polítiques del PSC i reprendre el camí del canvi que van obrir al 2015”.

Ivan González va estar acompanyat també per Laure Vega, del secretariat de la CUP, que va tenir un emotiu record per Saturnino Bernal i Dolores Sánchez i va reivindicar un vot d’orgull de classe i “fer dels barris la primera trinxera contra els que volen decidir el nostre futur”; i per Mar Ampurdanès, militant d’Alerta Solidària i de la CUP, que va animar a militar “per fer llaços amb espais i persones”.