Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Municipals 23. Junts es posiciona com la força útil per a la ciutat
Municipals 23. Junts es posiciona com la força útil per a la ciutat

Municipals 23. Junts es posiciona com la força útil per a la ciutat

22 de maig de 2023 a les 7:46

Junts presentava l’equip integrant de la seva candidatura remarcant que han estat una força útil que ha aconseguit beneficis per la ciutat tot i tenir un sol regidor en aquest mandat i assegurant que continuaran sent un grup útil per millorar la ciutat i la situació de les seves persones però que ho podran ser més amb més regidors al Consistori.

El candidat a l’alcaldia, Joan Sánchez, explica que el govern del PSC tenia diverses opcions per buscar suports i estabilitat, però que amb qui més s’han entès és amb Junts perquè sempre han donat suport a les propostes que veien positives per a Cerdanyola i han aportat els seus propis projectes per a millorar la ciutat.

Sánchez destaca que Junts fuig dels personalismes i assegura que entre Cordón i Turon la seva formació tria Cerdanyola ja que la ciutat i la seva gent són els que han de ser protagonistes.

Durant la presentació d’aquest equip, en diverses ocasions es va destacar la diversitat de procedència dels seus integrants ja sigui de mons polítics diferents, d’àmbits socials, culturals, econòmics o esportius diversos o diferents parts del món. En aquest sentit, Sánchez explica que aquesta és la diversitat que “vol fer poble, una Cerdanyola cohesionada que posa al centre les persones i on ningú queda enrere”. L’alcaldable de Junts explica que la seva formació aposta per posar una xarxa tensa a les persones que ho necessiten en què l’Ajuntament els doni impuls i amb polítiques empresarials que generin ocupació de qualitat que considera la millor política social.

La llista la tanca Antoni Morral, l’exalcalde de Cerdanyola, que defensa que Junts recull l’esperit del pacte amb què ell va arribar a l’alcaldia al 2003. Morral considera que cal “recuperar la il·lusió col·lectiva” d’aquell moment que va impulsar un canvi en què es va “recuperar l’ànima i el cor” de Cerdanyola.

Un dels històrics de CiU a Cerdanyola, Jaume Costa, destacava de Joan Sánchez i el seu equip que “s’estima Cerdanyola i la seva gent”; Alfons Escoda animava els bellaterrencs a votar Josep Maria Riba a la presidència de l’EMD i a l’altra urna votar Junts; Sarai Sabaté subratllava que Cerdanyola és una ciutat afortunada i la importància d’aprofitar-ho per construir la ciutat del futur que mereix la seva gent; Mario Idáñez posava l’accent en la necessitat de tenir una Cerdanyola culturalment potent que trenqui amb l’estancament en què es troba; Nereida Sauló remarcava que la transparència és una prioritat per a un equip fonamentat en la proximitat i el treball honest; Miquel Soler explicava que Junts té “al cap la ciutat i el projecte que necessita al contrari d’altres que tenen els vots, però no el projecte” i Àngels Guimerà feia una crida a millorar el resultat de fa quatre quan per només 30 vots Junts es va quedar sense un segon regidora, que hauria estat ella mateixa que repeteix ara com la número dos de la llista.