Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • Municipals 23. Pedro Arco (ECP): “Cerdanyola ja ha perdut massa oportunitats per...
Municipals 23. Pedro Arco (ECP): “Cerdanyola ja ha perdut massa oportunitats per la ineficaç gestió dels darrers governs” En Comú Podem

Municipals 23. Pedro Arco (ECP): “Cerdanyola ja ha perdut massa oportunitats per la ineficaç gestió dels darrers governs”

26 de maig de 2023 a les 8:46

En Comú Podem vol un govern d’esquerres de debò que faci possibles projectes tan necessaris com l’Hospital Ernest Lluch, una ordenança de participació, un Pla d’equipaments o un Pla de mobilitat, i per fer que Cerdanyola deixi de perdre oportunitats.

El candidat a l’alcaldia de Cerdanyola per En Comú Podem, Pedro Arco, denunciava les greus mancances que deixa el govern socialista, “com no disposar encara d’ordenances de participació i transparència, ni de plans d’equipaments ni de mobilitat ni d’inversions”. Arco assegura que “només un govern amb En Comú Podem pot garantir que la ciutat deixi de perdre oportunitats fins al punt de perdre totes les comparacions amb els municipis veïns”.

En Comú Podem vol un govern capaç de posar en marxa polítiques de reducció dels preus de lloguer, recuperar serveis públics com l’aigua, fer pressupostos participatius escoltant als barris, auditar amb rigor les empreses contractades, restaurar totalment els abocadors i aconseguir un Hospital Ernest Lluch amb llits d’hospitalització i gestió cent per cent pública.

La co-portaveu de Podemos, Isa Serra, va dir que “a les eleccions municipals no només ens juguem els Ajuntaments, sinó revalidar el govern de coalició al desembre”, recordant que gràcies a la presència i insistència de Podemos al govern central han sortit endavant lleis tan importants com la de l’habitatge. Serra recorda que “amb la valentia de Comuns i Podem s’ha demostrat que la política és l’eina per transformar i per avançar cap a una societat millor”.

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, va donar suport a la candidatura de Pedro Arco i denunciava que a Cerdanyola hi ha un alcalde que no compleix allò que acorda i que no defensa els interessos de la ciutadania davant les altres administracions, i un govern que ha posat la pastanaga davant En Comú Podem per garantir la governabilitat sense complir gairebé res del que s’havia pactat, deixant al calaix el centre de dia, l’habitatge d’emergència social, les plaques fotovoltaiques als edificis públics, repensar el sector Santa Teresa o l’hotel d’entitats.

La coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, va insistir en que En Comú Podem són absolutament necessaris per posar fre a les polítiques vinculades al totxo, l’especulació i les grans infraestructures que trinxen el territori del PSC i a les polítiques porugues i el reiterat incompliment de polítiques socials d’ERC des del Govern de la Generalitat.