Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Música coral i solidaritat a l’Ateneu amb La Primavera, del Cor Jove de Sentmena...
Música coral i solidaritat a l’Ateneu amb La Primavera, del Cor Jove de Sentmenat Cor de Sentmenat (Facebbok del cor)

Música coral i solidaritat a l’Ateneu amb La Primavera, del Cor Jove de Sentmenat

2 de febrer de 2024 a les 10:48

L’espectacle La Primavera és una proposta musical que des del Cor Jove de Sentmenat defineixen com emotiva i dinàmica amb un concert amb cançons sobre l’amor, l’amistat i les relacions humanes, en general. El concert, aquest dissabte 3 de febrer, es destina als projectes d’ajuda a nens i adolescents de l’ONG Proinfants.

El Cor Jove de Sentmenat és una formació musical que s’articula al voltant del cant coral escènic, incorporant altres llenguatges artístics i col·laborant amb altres formacions i artistes d’arreu del país. El moviment, la performance, la paraula i l’ús d’elements escènics són part del seu ADN.

La formació porta al teatre Ateneu de Cerdanyola aquest 3 de febrer -20 hores- l’espectacle La Primavera i tots els diners que es recaptin aniran destinats a l’associació Proinfants, una ONG que es defineix com una entitat compromesa amb la infància que “promou, finança i supervisa projectes d'ajut a nens, nenes i adolescents, en comunitats amb alt risc d'exclusió, o marginades, i en l'entorn de suburbis urbans durament castigats per la immigració rural forçosa o per conflictes de tota mena”.