Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Neix el Cerdanyola Market per reivindicar el sector local de la moda i els compl...
Neix el Cerdanyola Market per reivindicar el sector local de la moda i els complements Foto: Núria Puentes

Neix el Cerdanyola Market per reivindicar el sector local de la moda i els complements

13 de juny de 2024 a les 8:28

La plaça de l'Abat Oliba acollirà el 29 de juny un mercat format per 14 notigues de moda i complements de la ciutat amb l'objectiu de donar visibilitat al sector i mostrar que Cerdanyola compta amb opcions de qualitat en aquest àmbit.

L’Ajuntament de Cerdanyola, amb la col·laboració de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, organitza el proper 29 de juny la primera edició de Cerdanyola Market, amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç de la ciutat dedicat a la moda i als complements. 

Un total de 16 casetes de fusta s’instal·laran a la plaça de l’Abat Oliba per donar a conèixer els seus productes: 14 botigues, un establiment que dinamitzarà la jornada -Tatuajes con amor- i la caseta de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis.

L’horari serà d’11 a 14h i de 17h a 20,30h i durant la jornada hi haurà ambientació musical, servei de foodtruck i zona chill-out. 

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, explica que el teixit comercial necessita  el recolzament de les administracions públiques i, per això, el govern local continua treballant per proposar polítiques que obrin els eixos, per poder instal·lar negocis i reforçar els ja existent donant-los visibilitat.

Padilla remarca que eI comerç local dins del teixit productiu i empresarial d’una ciutat està patint les conseqüències de  la manca de relleu generacional i del suport supramunicipal. En aquest marc, va néixer el Cerdanyola Market, inspirat en el tast de cuina que es fa a l’octubre durant el Festival de Blues, per donar visibilitat a un sector molt important i difondre que a Cerdanyola hi ha bones opcions de qualitat en el sector de la moda.

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, agraeix l’aposta pel format i la participació dels establiments i es mostra convençut de que serà un èxit. 

Olivé indica que Cerdanyola Market serveix per reivindicar el sector de la moda i els complements que són el tractor del comerç local i per això els volen posar al centre de totes les accions que portin a terme.

Xavi Olivé anuncia que coincidint amb el desè aniversari de l’entitat comercial  presentaran properament una targeta de fidelització, la T-comerç, que servirà per acumular euros per cada compra feta i poder obtenir descomptes en les compres futures.

Els comerciants expressen la seva satisfacció per la realització del mercat i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, encoratja la ciutadania perquè acudeixi al mercat el darrer dissabte de juny, una jornada “molt reivindicativa” per la coincidència amb els actes de l’orgull lgtbi.

Els establiments participants són: Discóbolo Moda, Karol·la Moda, La Papallona, Il·líria, Tentazioni, Blau Chic, El món de la dona XL 8, Sorellas The Brand, Luna Beach, Mima't Moda Íntima, Esports Vian, Kuki's, Femar Sabateria, Gole Complements, Tatuajes Hechos con Amor