Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Neix la Comunitat Vallès PAE per activar la transformació i la transició energèt...
Neix la Comunitat Vallès PAE per activar la transformació i la transició energètica dels polígons industrials

Neix la Comunitat Vallès PAE per activar la transformació i la transició energètica dels polígons industrials

16 de desembre de 2022 a les 8:44

La nova Comunitat Vallès PAE, amb participació de Cerdanyola Emprersairla i impulsada pel Consell Comarcal, vol fomentar la cooperació empresarial per incentivar sinèrgies entre les associacions per tal d’aconseguir beneficis comuns, impulsar projectes estratègics i generar serveis de valor afegit als polígons i avançar cap a la transició energètica.

Un total de 24 Associacions i Juntes de conservació de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Vallès Occidental, entre elles Cerdanyola Empresarial, s’han adherit ja a la nova Comunitat Vallès PAE.

 

En la reunió formalitzat la nova Comunitat, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez ha destacat que es treballa sobretot des d’un punt de vista de transformació energètica. Giménez indica que “per poder ser plenament competitius hem d’aconseguir una energia que no estigui tan disparada de preu i per tant hem de treballar des de la xarxa per tal de poder transformar aquesta situació que esteu patint els empresaris i empresàries del país”. El Consell Comarcal, indica el seu president, vol actuar com catalitzador i ser un node més a la xarxa i participar “per facilitar i fer aterrar totes les inversions que es preveuen ara especialment a través d’Europa”.

 

Comunitat Vallès PAE

 

La missió de la Comunitat és formalitzar un espai de treball i col·laboració estable entre les associacions i entitats de gestió dels PAE, el món local i els agents socials per impulsar la cooperació empresarial, la transició energètica i la modernització dels espais productius del Vallès Occidental.

 

La Comunitat Vallès PAE té diferents objectius:

  • Posar en valor i promoure la cooperació i associacionisme empresarial als polígons  d’activitat econòmica.
  • Desenvolupar actuacions d’interès general i potenciar les economies d’escala.
  • Accelerar la transició energètica del sector industrial.
  • Recollir interessos i necessitats comunes per elaborar propostes de millora, recomanacions i iniciatives conjuntes.
  • Impulsar l’intercanvi de bones pràctiques i l’apoderament i professionalització de la gestió entre les entitats i associacions dels PAE.
  • Fomentar projectes i activitats innovadores per modernitzar i transformar el sòl industrial.