Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Neural Labs augmenta espai per l'increment de volum d'activitat
Neural Labs augmenta espai per l'increment de volum d'activitat

Neural Labs augmenta espai per l'increment de volum d'activitat

5 de maig de 2022 a les 9:54

Neural Labs, especialista en solucions basades en analítiques de vídeo, ha duplicat l’espai de les seves instal·lacions a Cerdanyola per fer front al seu creixement empresarial. La firma destaca per la seva innovació en solucions per a control d'accés, logística, mobilitat, seguretat i gestió del trànsit vehicular.

Neural Labs, especialista en solucions basades en analítiques de vídeo, ha duplicat l’espai de les seves instal·lacions a Cerdanyola -situades al carrer d'Altimira, 48- per fer front al seu creixement empresarial. Elías Valcárcel, CEO de Neural Labs, indica que aquest creixement el demanden clients i partners amb un augment del volum de projectes que requereix un increment de l’equip humà de l’empresa “per continuar oferint un servei òptim i encarar amb forces renovades aquesta nova etapa”.

Neural Labs destaca per la seva innovació en solucions per a control d'accés, logística, mobilitat, seguretat i gestió del trànsit vehicular. Les solucions de la companyia, que compta amb gran presència a Espanya i gran part de Llatinoamèrica, es basen en la intel·ligència artificial per fer els carrers més segurs, augmentar la qualitat de vida a ciutats i pobles i optimitzar els processos de les empreses a les que s'implementa.

Durant la darrera dècada, Neural Labs ha desenvolupat aplicacions basades en xarxes neuronals, així com en les noves tècniques de deep learning, per oferir solucions d'intel·ligència artificial aplicades a controls d'accés, peatges, aparadors, logística, trànsit i mobilitat.

El programari de reconeixement vehicular Neural Server de l’empresa de Cerdanyola combina tecnologia neuronal i intel·ligència artificial per desenvolupar analítiques de trànsit efectives i ràpides a qualsevol escenari, per exemple, sistemes embarcats (vehicles de policia) o càmeres en punts fixos (per reconèixer matrícules de vehicles de forma contínua, a qualsevol velocitat). 

Dins del sector de la logística i ports, Neural Labs permet la lectura i validació de codis ISO 6346 de contenidors de transport (CCR), per millorar així la identificació d'entrada i sortida de vehicles i els contenidors, generant-ne una traçabilitat del moviment dins de la duana o zones logístiques.