Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Nits d'Estiu Jove es consolida com una oferta d'oci alternativa per als joves d'...
Nits d'Estiu Jove es consolida com una oferta d'oci alternativa per als joves d'entre 17 i 29 anys de la ciutat

Nits d'Estiu Jove es consolida com una oferta d'oci alternativa per als joves d'entre 17 i 29 anys de la ciutat

18 de juny de 2024 a les 7:33

La programació Nits d'Estiu Jove es consolida a la Cerdanyola com una oferta d'oci alternativa per als joves d'entre 17 i 29 anys de la ciutat

Les activitats d'estiu tornaran a omplir el mes de juliol cerdanyolenc. Des del Casal de Joves Altimira de Cerdanyola han tornat a confeccionar un programa ampli i divers adreçat als joves adults d'entre 17 i 29 anys i amb activitats del 3 al 26 de juliol. Els dimecres se celebraran showcokings, els dijous estaran reservats als tasts i els divendres serà el moment de gaudir de propostes culturals. La setmana del 15 de juliol es reservarà al Fantosfreak Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks, que aquest any celebrarà la seva 25a edició.

 

Gratuïtat amb inscripció

Totes les activitats requereixen inscripció i són gratuïtes, però per inscriure's a algunes caldrà pagar una fiança de 5 euros que serà retornada en el moment de validar l'entrada. A més, enguany cada persona podrà apuntar-se a una única sessió de showcoking i tast per així donar l'oportunitat de provar aquestes activitats al màxim nombre de joves. L’organització també ha reservat algunes entrades per a persones de més de 29 anys.

L'aforament a totes les activitats és limitat i a les propostes amb presència d'alcohol caldrà ser major d'edat.

Enguany, les demostracions de cuina i els tasts es duran a terme al pati del Museu d'Art de Cerdanyola i per primera vegada comptaran amb la total implicació de restaurants i establiments locals, que seran els que dirigiran les sessions. Los Abetos dirigirà la showcoking del 3 de juliolamb una proposta de receptes fresques d'estiu. El 10 de juliolserà el torn del Shapó amb la seva cuina d'autor i Pasticelíac oferirà receptes de pastisseria 0% gluten el 24 de juliol. En el cas dels tasts, el primer serà de cerveses artesanes i el dirigirà Coven el 4 de juliol. El segon tast serà d'art i vi a càrrec de Tempo di Vino l'11 de juliol; aquest està pensat per fer-se en parelles, es farà un retrat mentre es degusta la proposta de vins. I Hoom farà l'últim tast que serà de cocteleria creativa el 25 de juliol.

D'altra banda, les propostes dels divendres tornaran a ser igual de refrescants i divertides amb el Fresh Karaoke + Dj session el 5 de setembre i el FantosSplah (projecció de curtmetratges) i el Curts Express amb la projecció delc curts participants al concurs de curtmetratges realitzats en 24 hores el12 de juliol a la piscina de Les Fontetes. El concurs se celebrarà entre el 5 i 6 de juliol. Totes dues activitats seran a la piscina del Turonet. A més, les Nits d'Estiu Jove tornaran a tancar amb un espectacle d'Improshow, que en aquesta ocasió tindrà música en directe amb cançons improvisades acompanyades d'un teclat i es farà a la plaça Abat Oliba el 26 de juliol.

El programa de les Nits d'Estiu Jove també inclourà el Summer Fest, iniciativa de Propera Parada i que se celebrarà el dissabte 6 de juliol a partir de les 19 h al parc Xarau.