No hi ha manera (2-2) Foto: @mireiasanz

No hi ha manera (2-2)

5 de novembre de 2023 a les 23:04

El Cerdanyola empata a casa amb l'Alzira després d'avançar-se al lluminós dos cops.

Cerdanyola i Alzira necessitaven els tres punts. Els verds han dominat clarament la primera meitat, i han marxat amb 1-0 als vestidors, obra de Max. Al primer minut de la segona meitat ha empatat l'Alzira, però pocs minuts després Max ha fet el 2-1 després d'una gran jugada a pilota aturada. L'alegria ha durat poc perquè la primera acció després del gol ha sigut l'empat, obra de Dylan, i definitiu 2-2.

Fontetes estava ple de gom a gom per rebre a un Cerdanyola que volia brindar la primera victòria a casa. El vent no ha aturat la marea verda que cada cop és més present al municipal. També és de mèrit la trentena d'aficionats visitants que s'han desplaçat per veure al seu equip. La primera part però, domini verd. Oliver Ballabriga ha sorprès amb una defensa de tres centrals. Una cosa poc previsible pel fet que ni Manu ni Guille podien jugar, ja que estaven lesionats. Ha decidit posar a Nico, que val per a tot, com a tercer central. I la pissarra del rubinenc ha funcionat, ja que, després d'uns quants rebots a l'interior de l'àrea, Max a engatellat la pilota per fer el primer (12'). El Cerdanyola ha sabut identificar que la banda dreta dels blaugrana era la part més feble, i Roger Escoruela, avui com a carriler, ho ha aprofitat amb diverses recuperacions a camp rival. Marc García, el tècnic visitant, estupefacte pel plantejament vallesà, ha realitzat un canvi per reestructurar l'equip al 35. El descans arribava amb l'1 a 0 favorable i unes sensacions positives.

Tot això s'ha derrumbat com un castell de naips als segons 45 minuts. Joaquín Rodríguez, el jugador que havia entrat a la primera meitat, ha xutat la pilota amb potencia per enviar-la al travesser i després al fons de la xarxa per posar l'empat al 48. Tornaven els fantasmes del passat de veure un sarda que li costava entrar al partit. Ha sigut de nou Max qui ha portat l'esperança a Fontetes. Jugada assajada de córner, tothom sobre la línia de porteria per molestar al porter, i Max amb un moviment àgil, amb l'ajuda d'alguns bloquejos, s'ha desmarcat al segon pal, on Roger l'ha posat amb música, per rematar sol i fer el 2-1 (59'). Però de nou l'èxtasi ha durat poc. La següent jugada Dylan ha volgut fer una gran jugada per banda dreta marxant-se de rivals fins a la línia de fons, després retallar cap al punt de penal i finalitzar amb un gran xut i fer el 2-2 (60'). Els verds no s'ho creien. Tant Alzira com Cerdanyola han anat per la victòria en uns bons minuts finals, però al final el 2-2 ha sigut definitiu.

Amb aquest punt, insuficient pels dos equips segons han dit els tècnics en les declaracions postpartit, el Cerdanyola en suma 10 en 10 jornades i està fora del play out, tot i que té els mateixos punts que el Terrassa, que ocupa aquesta posició.

Rubén Torres

FITXA TÈCNICA

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Olmedo, Marc Martínez, Jon Vega (Barquero, 79'), Lucas (Pere Martínez, 86'), Roger, Adri (Boris Garrós, 67'), Manchón, Richmond (Aláez, 86'), Max (C) i Carlos Martínez (Ronald, 67').

Entrenador: Oliver Ballabriga.

UD Alzira: Alejandro Cortés, Abraham, Crespo (Robert Costa, 46'), Sergio Bono, Nacho Vila (Herraiz, 87'), Alfaro (Pana, 66'), Lado, Pitu (C), Dylan, Palacín (Joaquín, 36') i Manel Busquets.

Entrenador: Marc García.

Gols: 1-0 Max (15'), 1-1 Joaquín (48'), 2-1 Max (59') i 2-2 Dylan (60').

Targetes: Per part local han vist groga Lucas (28') i Max (66'). Per part visitant Crespo (12'), Alfaro (45') i Joaquín (75').