Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Noche en vela, el nou thriller de Roberto Sánchez ja és a les llibreries
Noche en vela, el nou thriller de Roberto Sánchez ja és a les llibreries Roberto Sánchez

Noche en vela, el nou thriller de Roberto Sánchez ja és a les llibreries

1 de març de 2023 a les 9:01

L'escriptor i periodista cerdanyolenc Roberto Sánchez, l’actual director del programa Si amanece nos vamos de la Cadena Ser, ha publicat la seva quarta novel·la, Noche en vela (edita Plaza & Janes) , una narració a cavall entre la novel·la negra clàssica i el thriller més actual.

El periodista i escriptor Roberto Sánchez torna amb una novel·la en què la intriga és protagonista. Després d’obres com Asesinos de series, Salvarás a mis hijos o, entre d’altres, Quienes manejan los hilos, Sánchez aborda una nova investigació que lliga també amb la seva altra gran passió: la ràdio. 

Noche en vela narra la desaparició de Tomás Luzón, un actor que va tenir certa fama a Espanya, coincideix amb l'assassinat de l'actriu Cristina Corral. Tots dos van compartir una història d'amor, i per això Tomàs es converteix en el principal sospitós de la seva mort. Anys després, Luzón ha reunit proves que demostren qui és el veritable assassí. Però per revelar-ho i venjar-se es reserva una jugada mestra: trucar a un programa nocturn de ràdio, Noche en vela, i explicar en directe el que realment va passar la nit del crim. La pregunta del milió en aquesta darrera novel·la de Sánchez és: aconseguirà Luzón demostrar la seva innocència abans que sigui massa tard?

L’autor, que va iniciar la seva llarga trajectòria radiofònica a Antena Directa -l’actual Cerdanyola Ràdio- ha guanyat alguns dels guardons més prestigiosos de la ràdio espanyola, com el premi Ondas, l’Antena de Oro o el Micrófono de plata i ha treballat en programes tan reconeguts com La Ventana o l’espai nocturn Si amanece nos vamos, que va crear i que torna a presentar i dirigir després d’un període de descans. Amb una llarga etapa a la Cadena Ser, anteriorment havia treballat a Radio Cadena Española, Radio Nacional de España i la Cadena Cope -l'antiga Ràdio Sabadell-.

 

En televisió ha presentat els programes Supercampeones a Telemadrid; 6,25, espai de TVE dedicat al món del bàsquet; i En el candelabro, un debat d'actualitat a Telecinco.