Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Normalitat en l'inici de la jornada electoral Un dels primers vots emesos durant la jornada d'avui

Normalitat en l'inici de la jornada electoral

12 de maig de 2024 a les 7:39

La normalitat ha presidit l'inici de la jornada electoral a Cerdanyola. S’han pogut constituir totes les meses sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 hores

A Cerdanyola poden participar en les eleccions al Parlament de Catalunya d'avui un total de 43.483 persones. S'han constituït 75 meses, instal·lades i distribuïdes en 16 col·legis electorals.

En aquestes eleccions autonòmiques, el cens electoral recull un total de 5.460.337 persones que podran exercir el seu dret a vot fins a les  20 h, quan tancaran els col·legis electorals.

Seguiment de la jornada electoral al municipi

Les dades de participació a Cerdanyola seran publicades a les xarxes socials de l'Ajuntament a les 13 h i a les 18 h. A més, els resultats a la ciutat també es podran consultar al web municipal i xarxes socials.


Al web de l'Ajuntament hi ha habilitat l'Espai Eleccions https://www.cerdanyola.cat/eleccions a on es pot consultar el cens, els resultats i les dades històriques d'altres eleccions.

El web https://eleccionsparlament.gencat.cat/ca/inici/index.html, i l'aplicació mòbil 'Eleccions Catalunya 2024', ofereixen informació en temps real sobre el procés.

Ràdio i Info

Els mitjans de comunicació municipals Cerdanyola.Info i Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) faran un seguiment especial del desenvolupament de la jornada electoral del 12M a la ciutat i de valoració dels resultats que s’obtinguin a Cerdanyola i al conjunt de Catalunya.

Durant tot el dia, des de les 9 hores, moment d’obertura dels 16.col·legis electorals del municipi, el portal informatiu digital Cerdanyola.info publicarà totes les dades sobre el desenvolupament de la jornada d’Eleccions al Parlament de Catalunya, amb atenció a les possibles incidències que es puguin viure i aportant totes les dades de participació -provisionals a les 14 i 18 hores i ja definitives a les 20 hores-. Cerdanyola Ràdio oferirà un informatiu especial a les 14.30 hores per abordar les primeres hores de seguiment de la campanya i la valoració dels responsables institucionals.

Ja a partir de les 20 hores, un cop s’hagin tancat les 75 meses electorals repartides per Cerdanyola, el seguiment es centrarà en l’escrutini d’aquestes votacions a la nostra ciutat i a partir de les 22 hores es farà un informatiu especial a la ràdio local per comptar amb la valoració dels resultats a Cerdanyola i al conjunt de Catalunya dels representants de les diferents forces polítiques locals que participen als comicis.