Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

Normalitat en l'inici de la jornada electoral a Cerdanyola

Normalitat en l'inici de la jornada electoral a Cerdanyola

23 de juliol de 2023 a les 7:39

La normalitat ha presidit l'inici de la jornada de les Eleccions a Corts Generals a Cerdanyola del Vallès i totes les meses electorals s’han constituït sense cap incidència i els col·legis electorals han pogut obrir les seves portes a les 9 hores.

A Cerdanyola del Vallès poden participar en aquestes eleccions generals un total de 43.460 persones electores. Avui s’han constituït 75 meses instal·lades i distribuïdes en 16 col·legis electorals. A l’Espai Eleccions del web municipal es pot consultar els cens (mesa i col·legi).

En aquestes Eleccions Generals el cens electoral recull un total de 35.140.881 persones que podran exercir el seu dret a vot avui fins a les 20 hores, quan tancaran els col·legis electorals. Concorren a les Eleccions Generals 15 candidatures: PSOE, PP, VOX, Sumar, ERC, Junts, PDeCat (Espai CiU), PNV, EH Bildu, BNG, CUP, Coalición Canaria, Nueva Canarias, Coalición Existe, Soria ¡YA!

La web de l’Ajuntament oferirà informació de les dades de participació a Cerdanyola a les 14 hores i a les 18 hores. També oferirà els resultats de les eleccions a Cerdanyola. Aquesta informació també es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament Facebook, Instagram i Twitter.

El web del Ministeri d’Interior i l'app mòbil '23J Elecciones Generales 2023', ofereixen a les persones usuàries informació en temps real sobre el procés.