Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Notable participació ciutadana durant el cap de setmana de Festa de Tardor
Notable participació ciutadana durant el cap de setmana de Festa de Tardor

Notable participació ciutadana durant el cap de setmana de Festa de Tardor

10 de novembre de 2003 a les 0:00

La Festa de Tardor Sant Martí ha viscut el cap de setmana amb tot un seguit d’activitats que han registrat una més que notable assistència de públic. Una Festa Major que començava dijous passat amb la presentació del llibre L’Abans i el nomenament dels cerdanyolencs de l’any i que s’inaugurava oficialment dissabte amb el pregó de Juan Maria Guerra en representació de la Peña Flamenca de Cerdanyola.

Una Festa oberta a tothom, integradora, i que en paraules de la regidora delegada de Promoció de la Ciutat, Eva Torralba, "projecta la imatge de Cerdanyola més enllà del propi municipi. I en aquesta tasca de projecció a l'exterior tenen un paper fonamental les entitats de la ciutat, molt implicades en la Festa de Tardor com demostra la seva presència en la I Mostra d’Associacions Culturals".

La Mostra d’Associacions Culturals de Cerdanyola és, en paraules de la integrant de la Comissió de Festes Núria Pladevall, "una iniciativa nascuda amb dos objectius ben clars, obrir la Festa de Tardor a totes les entitats de la ciutat i fer un punt de trobada per compartir experiències".

En la inauguració, l’alcalde de Cerdanyola, Toni Morral, lloava la Mostra d’Associacions "com a exemple de la barreja perfecta entre tradició i visió de futur impulsada per la Comissió de Festes, que té les arrels ben plantades en el passat i en el present ".

La regidora de Cultura, Consol Pla, feia una valoració molt positiva del programa de Festes "per la seva diversitat, destacant la feliç idea de la Mostra d’Associacions i l’esforç realitzat per totes les entitats. Però posats a escollir jo potser em quedaria amb la Nit de Teatre, per la qualitat de les obres que venen, i el ball fi de festa, amb el ball del fanalet i tot el que significa de culminació a tants dies d'esforços i feina".

Avui dilluns la Festa de Tardor continua amb l’espectacle infantil de Marcel Gros, Fenomenal, a les 17.30h a l’envelat. I al mateix indret, per la nit, Nit de Teatre amb Toni Albà i l’obra Brams o la kumèdia dels herrors.