Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Nou cicle d'esmorzars-col.loqui al Parc Tecnològic del Vallès

Nou cicle d'esmorzars-col.loqui al Parc Tecnològic del Vallès

9 de setembre de 2002 a les 0:00

El CIDEM obrirà en els pròxims dies un cicle d’esmorzars que es durà a terme a les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vallès (PTV). Segons indiquen responsables del PTV, aquest cicle es troba dins el pla d’accions establertes en el marc del Pla d’Innovació de Catalunya, i pretén tractar temes estratègics relacionats amb aspectes de producció i logística, com a suport al programa d’Excel·lència en Logística i Producció.
Dins la programació establerta es tenen previstes les següents temàtiques per als primers mesos del cicle: pel mes de setembre, Reinventar l’empresa: Excel·lència en la logística i producció; per l’octubre, Just in place; i pel novembre, El stock zero no té cost zero.
L’objectiu d’aquest cicle d’esmorzars seria donar, als empresaris i directius assistents, elements de reflexió que ajudin al plantejament de les seves estratègies empresarials i per aquest motiu des del PTV afirmen que es comptarà amb personalitats destacades en temes de logística i producció, que aportaran les seves particulars visions sobre aquests aspectes. A la vegada, també es pretén fomentar la comunicació i el diàleg entre els assistents.