Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Nou desplaçament a Galícia Cerdanyola CH - CAA Dominicos (Cerdanyola CH)

Nou desplaçament a Galícia

10 de novembre de 2023 a les 11:34

El Cerdanyola CH viatja fins a Carballo, on visitarà la pista de la Escola Lubiáns en la jornada 4 de la OK Liga Plata. L'equip cerdanyolenc és actualment líder de la lliga, igualat a 9 punts amb CP Vilafranca, i voldrà mantenir la primera posició del grup Nord lluny de Can Xarau.

El conjunt verd-i-blanc torna a disputar una nova jornada de la OK Liga Plata en terres gallegues. En aquesta ocasió, l'equip s'enfrontarà a l'Escola Lubiáns, un dels debutants aquest any en la competició. Després de la gran victòria aconseguida contra el CAA Dominicos a Can Xarau (6-3), el Cerdanyola buscarà continuar amb l'idil·li de victòries, ara a Carballo.

 

L'equip vallesà és líder de la lliga, igualat a 9 punts amb CP Vilafranca. Un gol de diferència és el que els hi permet als de l'Alt Penedès anar primers a la classificació. Tot i això, si l'equip obté un bon resultat en aquesta nova jornada, podria col·locar-se primer. En aquesta ocasió, el Cerdanyola s'enfrontarà a la Escola Lubiáns, actualment penúltim classificat de la lliga, encara sense haver sumat cap punt.

 

Els jugadors dirigits per Diego Mir esperen poder continuar mostrant la seva millor versió, cada vegada millorada en cada partir. L'entrenador argentí, però, crida a la calma donat el llarg desplaçament de l'equip i les altes hores que hauran d'esperar prèvies al partit.

 

El duel entre Escola Lubiáns i Cerdanyola CH, corresponent a la jornada 4 de la OK Liga Plata Grup Nord, es disputarà el dissabte 11 de novembre a les 19h.