Nova derrota a Mataró (32-28)

6 de febrer de 2022 a les 14:10

L'Handbol Cerdanyola va caure amb un marcador ajustat a la capital del Maresme. Els verds, tot i fer un bon partit, no van aconseguir sumar cap punt i segueixen a la cua de la classificació.

Partit corresponent a la jornada 15 de Primera Catalana el que enfrontava al Joventut Mataró B contra el Club Handbol Cerdanyola, en un duel directe a la part baixa de la lliga. El partit començava amb els visitants endollats i anotant els primers gols del matx, tanmateix eren el que vestien de groc i negre els que portaven la batuta del partit, jugant a un ritme vertiginós i vertical. Passats els primers 15 minuts, els d'Edu Gómez no trobaven forats a la defensa mataronina i, en canvi, els locals no fallaven en els seus llançaments. Això va fer que es comencés a obrir una escletxa al marcador, amb la que es va arribar al descans (16-12).

A la represa, els vallesans tenien clar que volien competir fins al final i van sortir amb una marxa més d'intensitat a la defensa. D'aquesta manera, els visitants amenaçaven en escurçar les diferències en l'electrònic, però quan el Cerdanyola no aconseguia transformar l'èxit defensiu en un gol a favor seu, el Mataró B no perdonava en la seva reacció, sovint al contraatac. Després d'arribar a retallar fins a col·locar-se a només 2 gols de diferència, la distància en el marcador es va tornar a obrir, ja que els visitants van ser molt més efectius i regulars al llarg del partit. Finalment, el matx va acabar amb una treballada victòria local per 4 gols d'avantatge.

D'aquesta manera, el Sènior Masculí torna a perdre contra un rival directe a la lliga i segueix cuer amb 5 punts acumulats. Queden 9 "finals" per aconseguir revertir el vol i el Cerdanyola té una oportunitat d'or el diumenge vinent a Guiera contra l'Espanyol B, mateix rival contra el qual els verds van aconseguir el primer punt de la temporada.