Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB
Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB Escola de Postgrau de la UAB (Foto Antonio De Lorenzo)

Nova edició de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB

15 de setembre de 2023 a les 8:04

La fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB celebrarà una nova edició , entre el 2 i el 6 d’octubre, amb prop de 150 sessions informatives.

La UAB dedicarà cinc dies, de dilluns 2 fins divendres 6 d'octubre, a informar sobre una àmplia oferta de màsters universitaris, màsters i diplomes de formació permanent, cursos d'especialització i doctorats de tots els àmbits de coneixement. Cadascuna de les prop de 150 sessions informatives es centraran en un estudi concret i constaran d'una petita introducció feta per la coordinació del programa, seguida d'un espai obert per fer preguntes i resoldre dubtes.

La fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB es consolida així amb un format de sessions virtuals. A les edicions celebrades el 2022 es van dur a terme un total de més de 500 sessions informatives que van comptar amb més de 6.400 assistents.

Per participar-hi cal fer una inscripció prèvia: cliqueu.