Nova ensopegada del Cerdanyola

13 de novembre de 2022 a les 13:23

Al conjunt vallesà se li escapa el partit contra el Barça Atlètic en el tram final (2-4). Tot i reposar-se en el marcador a la segona part, finalment el filial blaugrana s’enduria els tres punts a Can Xarau.

Al conjunt vallesà se li escapa el partit contra el Barça Atlètic en el tram final (2-4). Tot i col·locar-se molt a prop en el marcador, finalment el filial blaugrana s’enduria els tres punts a Can Xarau.

L'enfrontament estaria disputat en tot moment, una jugada de Sergi Llorca en els primers minuts servia perquè el Barça comencés manant en el marcador amb el primer gol. La feblesa defensiva del Cerdanyola en l'inici seria notable també en el segon gol, una gran jugada de Gaby Cairo també els hi servia als blaugranes per ampliar diferències en l'electrònic. Tot i sobreposar-se amb ocasions de perill contra la porteria d’Adrián Galán, la falta d'efectivitat deixaria als d’Andi Colaianni sense gols en el primer temps.

En la segona part, el canvi d'actitud seria vital per veure un Cerdanyola renovat d'energies. Una jugada molt perillosa d'Erik Gual en l'àrea del Barça era suficient perquè Ignasi López rematés per fer el primer gol verd-i-blanc. La inèrcia no s'aturaria, en una jugada polèmica amb un gol anulat a David Ramírez, l'àrbitre assenyalaria falta directa favorable al Cerdanyola per una entrada Joan Ruano castigada amb targeta blava. No fallaria Gual des del punt de falta directa per tornar a igualar el partit a dos gols.

Tot i el bon moment dels cerdanyolencs, una jugada per banda esquerra de Joan Pascual posaria de nou per davant el filial blaugrana. Un gol de Sergi Llorca en una jugada embolicada serviria perquè el Barça fés el quart gol amb el qual finalitzaria el partit.

Amb aquest resultat el Cerdanyola encadena quatre derrotes consecutives en quatre partits. Per la seva banda, el Barça Atlètic suma la primera victòria de la temporada.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), Víctor Bonilla, Erik Gual, David Martínez, Ignasi López, Pere Urpí, Arnau Gangonells, Marc Ramírez, David Ramírez  i Marc Costa (P).

Barça Atlètic: Adrian Galan (P), Joan Pascual, Joan Ruano, Lluc Sitjà, Gaby Cairo, Joan Gangonells, Manel Hernández, Jan Curtiellas, Sergi Llorca i David Vílchez (P).

Gols: 0-1, Sergi Llorca (2’); 0-2, Gaby Cairo (7’); 1-2, Ignasi López (27’); 2-2, Erik Gual (30’); 2-3, Joan Pascual (39'); 2-4, Sergi Llorca (46’).

Àrbitres: Quim Navales i Sergi Belles.