Nova victòria del Vòlei Cerdanyola

16 de novembre de 2022 a les 10:52

Les de Cerdanyola s'imposen en el pavelló dels Arcs per 1 set a 3 i es consoliden en la zona d'ascens. Les de Varese aprofiten el descans del líder, Vic Vòlei Callís sènior, i pugen a la primera posició del grup de forma momentània.

El sènior femení del Club Voleibol Cerdanyola va aconseguir el triomf davant el Club Volei els Arcs en el partit de la sisena jornada de lliga del Grup C de Quarta Divisió Catalana.

El partit va ser molt dur i complicat. La igualtat va ser la tònica general dels quatre sets que es van disputar. Les de Cerdanyola van guanyar el primer set per un ajustat 22 a 25 punts. La igualtat va continuar durant el segon set, i en aquest cas van ser les locals les que van obtenir el triomf per 25 a 18. La mateixa igualtat va continuar als dos següents sets, tots dos van caure de la part Cerdanyolenca amb un marcador ajustat de 20 a 25 i 26 a 28, respectivament.
Cal destacar la reacció del conjunt d’Alejandro Varese durant l'últim set, en el qual perdien per 24 a 17 i va ser capaces de capgirar-lo i guanyar-lo per un ajustat 26 a 28.

Aquesta victòria i el descans del líder, el Vic Volei Callís Sénior, va facilitar que les de Varese siguin les primeres classificades del grup. Tot i que de forma momentània, ja que les de Cerdanyola descansaran en la jornada vinent. Si les osonenques aconsegueixen la victòria en la pròxima jornada, tornaran a liderar el grup.