Nova victòria per continuar la ratxa positiva

14 de novembre de 2022 a les 9:40

Els verds s’imposen per 85 a 61 en el municipal Guiera el CB Vic, en un partit plàcid pels homes de Jordi Cornellà. Els de Cerdanyola sumen la setena victòria consecutiva i continuen líders del grup una setmana més.

Els verds s’imposen per 85 a 61 en el municipal Guiera el CB Vic, en un partit plàcid pels homes de Jordi Cornellà.  Els de Cerdanyola sumen la setena victòria consecutiva i continuen líders del grup una setmana més.

El Cerdanyola segueix en estat de gràcia, i segueix invicte en el grup 3 de la fase prèvia de Copa Catalunya després de set partits disputats.

La temporada  passada la 2021-22,  els verds i blancs es va quedar a les portes de sumar set victòries consecutives en l’inici de la temporada, després de perdre a domicili contra el Castellbisbal. L’equip tenia una espineta clavada d’aquella derrota, i tenia com a “mini” objectiu, superar l’inici de la darrera.

I així ho ha fet, després d’aquesta victòria contra el CB Vic 2 contundent on l’equip no ha deixat que els visitants poguessin somiar amb una remuntada. Això sí, els homes dirigits per Joel Sabido no han pogut comptar a última hora, amb dos dels seus titulars, en Gerard Prat, i en Ferran Pallarés, ja que l’equip d’EBA del Vic, els ha sol·licitat a última hora.

Per tant, la balança ja s’ha decantat una miqueta a favor del Cerdanyola abans del partit, però com molt bé ha dit Jordi Cornellà en la prèvia, en aquests tipus de partits, sobretot jugant a casa, no val a badar, i així ho ha fet l’equip local.

Els verds han començat una mica erràtics en el primer quart, on el llançament de la línia de tres no acabava d’entrar, i els homes grans com Iván Aranda o Xavi Pagès, s’han carregat de faltes.

Però la reacció, ha arribat al final del segon quart i al començament del tercer on els tirs de triple han començat ha entrar, tot liderat amb un gran joc del base Pol Monés, que ha acabat el partit amb 20 punts.

Un altre jugador a destacar en el partit ha estat Pere Ruiz, que ha hagut de suplir la càrrega de faltes de Xavi Pagès i Iván Aranda, amb molts bons minuts a la pista, tant en l’aspecte defensiu com ofensiu, i això es nota en els seus 11 punts i 9 rebots.

El partit s’ha trencat gairebé al final del tercer quart, on els homes de Jordi Cornellà, gràcies al bon joc col·lectiu per trobar al millor home amb la millor possibilitat de tir, i els joc ràpid, han arribat a tenir una avantatja de 28 punts, 72 a 44.

Finalment, el partit ha acabat 85 a 61, i la setmana que ve, el Cerdanyola jugarà contra el Tarragona a domicili, un equip que sempre es difícil de guanyar com a local i que requerirà d’un bon partit dels verds per doblegar-los.

CB Cerdanyola (85): Carlos López (7), Pol Monés (20), Pere Ruiz (11), Ángel García (9), Xavi Pagès (10) – cinc inicials – Gerard Gómez (4), Iván Aranda (5), Eloy Blanco (4), Víctor Medina (10), Alejandro Rodríguez (5). Entr: Jordi Cornellà

CB Vic: Ignasi Pallarès (10), Oriol Aguilera (9), Enric Manzano (6), Pere Viñeta (4), Enric Arumi (7) – cinc inicials – Gerard Paré, Montserrat (5), Gómez (2), Nil Bartés (13), Pujades (5). Entr:  Joel Sabido

Parcials: 10’- 22-13// 20’- 42-27// 30’-67-42// 40’- 85-61.

Àrbitres: Joaquim Estrems i Pol Marcet