Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Nova web Cerdanyola Activa del Servei de Promoció Econòmica
Nova web Cerdanyola Activa del Servei de Promoció Econòmica Web cerdanyola Activa

Nova web Cerdanyola Activa del Servei de Promoció Econòmica

4 d'abril de 2023 a les 7:08

El Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola llança la seva nova pàgina web, Cerdanyolactiva dissenyada per satisfer les necessitats de les persones i de les empreses, amb continguts atractius tot oferint una navegació òptima i intuïtiva en tots els dispositius.

La pàgina ofereix quatre opcions  per trobar fàcilment el servei que es necessita: Soc empresari/a, Busco feina, Soc emprenedor/a i Vull formar-me. La navegació de la web permet trobar ràpidament respostes a qualsevol consulta.

També ofereix la possibilitat de subscriure's a un butlletí per rebre informació rellevant sobre ocupació, treball, innovació, formació, empresa i comerç. A més, es destaquen quatre serveis estrella: Punt PAE, Oficina de promoció empresarial (OPE), Oferta de cursos, Treball, Talent i Tecnologia.

Dins la web Cerdanyola Activa s'ha creat una pàgina dedicada exclusivament a la formació, on es poden trobar, entre d’altres, detalls sobre els cursos disponibles. Per establir un contacte més directe, també s'ha creat un nou perfil a les xarxes socials amb el nom Cerdanyolactiva a Instagram, Twitter, Tik Tok i LinkedIn.

Una altra novetat important és la pàgina Busco feina, on es pot accedir directament a totes les ofertes de treball i recursos per millorar el perfil professional. La pàgina Actualitat ofereix notícies sobre el mercat de treball, l'ecosistema emprenedor, la innovació empresarial i l'activitat del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Cerdanyolactiva substitueix l'anterior pàgina web Cerdanyola Oberta. 

Pots trobar tota aquesta informació a https://www.cerdanyolactiva.cat/