Nul·la efectivitat Foto: @CerdanyolaFC

Nul·la efectivitat

13 de març de 2023 a les 10:58

Cerdanyola i Don Benito empaten a zero en un partit on els dos equips van gaudir d’ocasions per emportar-se la victòria.

Els vallesans van començar el matx amb l'actitud de voler endur-se'l, però amb el pas del temps el Don Benito es va acomodar sobre la gespa de Fontetes. Oportunitats pels dos conjunts, encara que cap d'ells va aconseguir marcar.

El Don Benito visitava Fontetes, rival directe per la salvació que estava un punt i una posició per sobre. Si guanyaven, podien posicionar-se en les posicions de play-out, depenent del resultat del Socuéllamos. Els verds van sortir amb tot en els primers minuts i Niko Kata va caure a l'àrea rival en el minut 4 de partit. Les protestes de tot l'equip no van funcionar, ja que l'àrbitre Murcià Salvador Abril, no va assenyalar penal. Borja Domingo, el davanter en forma dels extremenys va silenciar l’estadi amb un xut creuat que va marxar fregant el pal de Jagoba Zarraga. Deu minuts més tard, una bona jugada individual de Max Marcet no va trobar la passada final a un company que hagués deixat sol davant la porteria visitant. Instants després, Boris Garrós, que debutava com a titular, va baixar amb el pit una pilota dins l'àrea però li va pegar al mig i tova per Sebas.

La segona meitat no va tenir tantes ocasions. Una gran jugada individual de Boris Garrós des del córner dret marxant de dos rivals va ser la més clara del partit per als cerdanyolencs, i podia haver significat l’1-0 si Max Marcet hagués arribat a rematar la centrada. Finalment repartiment de punts i el Cerdanyola es queda a quatre punts de la salvació que marca el Coria, rival de la setmana vinent.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC: Jagoba, Bruno Lorente, Manu Castillo, Marc Vicente (Lucas Pariente, 84’), Bruno Perone, Noel (C) (Bora, 84’), Niko Kata, Ronald, Max (Gonpi, 84’), Dani Ruiz (Padillo, 70’) i Boris Garrós. Entrenador: Oliver Ballabriga.

CD Don Benito: Sebas Gil (C), Guijarro, Álvaro García (Fran Pérez, 72’), Marckus, Revilla (Santana, 81’), Ginés, Lolo Pavón, Josué Medina, José Espinar, Borja Domingo (Carlos, 81’) y Campaoré. Entrenador: Manuel Martínez.

Targetes: Van veure groga per part del Cerdanyola Noel (54’) i Gonpi (90’). Cap jugador del Don Benito va ser amonestat.