Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Obert el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals per al pr...
Obert el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals per al proper curs

Obert el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals per al proper curs

8 de maig de 2024 a les 12:16

El període per presentar les sol·licituds anirà del 8 al fins al 21 de maig i s’haurà d’enviar un correu electrònic amb la sol·licitud i la documentació requerida al centre demanat en primer lloc.

Del 8 al 21 de maig estarà obert el període de preinscripció per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals per al curs 2024-25. A Cerdanyola hi ha tres escoles bressol municipals: l’EBM Cordelles, l’EBM Montflorit i l’EBM Turonet 

Per tal de poder accedir a una plaça escolar per al curs vinent heu de seguir el procediment que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la preinscripció i la matrícula d’infants per al curs 2024-2025.

La presentació de sol·licituds de preinscripció s’haurà de fer enviant un correu electrònic a la bústia de correu electrònic de l’escola bressol triada com a primera opció, adjuntant-hi una còpia del model de l’imprès oficial de sol·licitud, que es

podrà descarregar des de la pàgina web www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio, degudament emplenat i signat (en format PDF o amb fotografia de la sol·licitud) i les còpies de la documentació oportuna, escanejades o fotografiades.  

En una única sol·licitud es pot demanar, per ordre de preferència, més d’una escola bressol municipal. Segons la normativa vigent, a Cerdanyola es poden sol·licitar qualsevol dels tres centres atès que tot el municipi és zona única en la franja de 0-3 anys.  

També, recordar, que l’Ajuntament posa a disposició la convocatòria anual de beques, on s’inclouen les escoles bressol municipals, per a aquelles famílies que ho necessitin. L’accés requereix d’una sol·licitud prèvia en les condicions i terminis indicats al web municipal https://www.cerdanyola.cat/accio-social. Enguany, el termini per a presentar la sol·licitud és de l’1 d’abril fins el 31 de maig de 2024, i aquesta mateixa sol·licitud es deriva, automàticament, per a la seva valoració com a tarifació social sense necessitat de fer cap tràmit més.

A partir del 9 d'abril, les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès donaran a conèixer les seves instal·lacions i projecte educatiu en les jornades de portes obertes

Escoles Bressol Municipals de Cerdanyola 

-EBM Cordelles  

935940169 

ebm.cordelles@cerdanyola.cat 

-EBM Montflorit  

935865596 

ebm.montflorit@cerdanyola.cat 

-EBM Turonet 

936920892 

ebm.turonet@cerdanyola.cat 

Carta informativa a les familíes d'infants nascuts durant els anys 2022, 2023 o 2024

Més informació sobre la preinscripció a https://www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio/