Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

 • Portada
 • Cultura
 • Obert el procés per reservar material per al dinar de l'Aplec de Sant Iscle
Obert el procés per reservar material per al dinar de l'Aplec de Sant Iscle

Obert el procés per reservar material per al dinar de l'Aplec de Sant Iscle

7 de novembre de 2023 a les 8:19

El diumenge 19 de novembre es farà el tradicional Aplec de Sant Iscle. L’Ajuntament facilitarà determinat material a aquelles persones que vulguin assistir a aquesta activitat i dinar en el marc de la mateixa.

Per tal de disposar d'aquest material s’ha habilitat, com cada any, un procediment per a reservar-lo, ja que el material disponible és limitat. A continuació s’informa del sistema de reserva:

1. El material municipal disponible és de 60 taules i 500 cadires. D’aquest material:

 • 50 taules i 400 cadires es reserven a entitats i associacions.
 • 10 taules i 80 cadires es reserven a persones particulars.
 • Es reserven 20 cadires més per necessitats sobrevingudes.

2. Les entitats i persones interessades en fer una reserva d’aquest material han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça santiscle@cerdanyola.cat

3. A la petició de reserva s’haurà d’especificar el següent:

 • Identificació de la persona sol·licitant: nom i cognoms, DNI, telèfon mòbil de contacte i si és una sol·licitud a títol particular o en nom d’una entitat o associació.
 • Material que es vol reservar, tenint en compte les limitacions que s’estableixen al punt següent.
 • Nombre de persones previstes que utilitzaran el material sol·licitat.
 • Indicar si, a més a més de les taules i cadires, es necessitaran graelles o barbacoes (l’Ajuntament també pot facilitar, de forma molt limitada, aquests materials).

4. S’estableix la següent limitació màxima de peticions de reserva:

 • 4 taules i 32 cadires per entitat o associació.
 • 1 taula i 8 cadires per persona particular.

5. El termini màxim per enviar una sol·licitud de reserva és del 14 de novembre a les 14:00 h.

6. Les peticions es resoldran per ordre d’arribada i fins a exhaurir el material disponible.

7. Els materials reservats es repartiran a les persones amb reserva confirmada a les 8.00 h, a la zona de Sant Iscle. No s’assegura que es disposi del material reservat per a les persones o entitats que arribin més tard.

8. Haver fet una petició no assegura poder disposar del material sol·licitat, ja què cal que l’organització de l’Aplec de Sant Iscle confirmi la reserva. Aquesta confirmació es farà amb la major brevetat possible.

En cap cas no es podrà fer foc a terra. Es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se'n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Altres informacions d’interès

El mateix 19 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a la Vall de les Feixes abans de les 8 h per a poder descarregar. A partir de les 9 h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 h i les 17 h amb viatges d'anada i tornada.

L'església romànica i també l'ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes per a poder ser visitades entre les 10 h i les 14 h.

A les 12 h començarà la missa i quan acabi es farà el repartiment de panets beneïts. A l’esplanada,  la Cobla Sabadell amenitzarà la ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola del Vallès.

Caminada popular de Sant Iscle

El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola torna a participar a l'Aplec de Sant Iscle organitzant una Caminada d'uns 7 km, gratuïta i oberta a tothom. En arribar a l'esplanada de Sant Iscle es farà un dinar popular amb butifarrada (6 €). La sortida serà des de la caseta d’informació del Parc de la Riera, a les 9 h. Les inscripcions per a participar es poden fer de forma anticipada a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/486/Caminada-i-Bo... el 18 de novembre.

Concurs de fotografia

Al llarg del dia tindrà lloc el 48è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la vuitena edició del concurs en la categoria Instagram. Podreu consultar les bases a www.afocer.cat.