Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Obert el termini per demanar parades de flors i llibres per Sant Jordi 2024
Obert el termini per demanar parades de flors i llibres per Sant Jordi 2024

Obert el termini per demanar parades de flors i llibres per Sant Jordi 2024

14 de març de 2024 a les 9:35

Les sol·licituds de parades s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana fins al 15 d'abril.

Les parades de flors i llibres s’instal·laran el dia de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, a la plaça de l'Abat Oliba. Poden demanar una parada les entitats sense ànim de lucre (registrades al municipi de Cerdanyola del Vallès) que venguin roses i llibres i les llibreries i floristeries de la ciutat.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) fins al 15 d’abril. Les atencions presencials a l'OAC, per evitar temps d'espera superiors, són preferiblement amb cita prèvia, que es pot sol·licitar en aquest enllaç  També es poden presentar telemàticament les 24 h del dia, si es disposa de certificat digital, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

El dia 23 al matí s’assignarà el lloc concret de la instal·lació de la parada en funció de les entitats i comerços sol·licitants que disposin del permís corresponent.

Signatures d’autores i autors locals

Aquest any hi haurà un espai habilitat per l'Ajuntament perquè les autores i els autors que ho desitgin puguin signar els seus llibres. Les persones que vulguin participar en aquest espai s'han de posar en contacte amb el Servei de Cultura indicant nom autor/a i títol llibre abans del 3 d’abril per tal de poder assignar un horari concret. Les propostes s’han d’enviar a ruedashc@cerdanyola.cat i per qualsevol aclariment trucar al 935 808 888 ext. 2089.