Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • Oberta la convocatòria de la 12a Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria'
Oberta la convocatòria de la 12a Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria' Laura Márquez, directora de l'Acadèmia Merciditas i guanyadora de l'11a Beca Rotary

Oberta la convocatòria de la 12a Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria'

9 de juliol de 2024 a les 8:57

La beca, organitzada pel Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament, vol distingir la millor iniciativa local emprenedora.

La Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria' té com a finalitat potenciar i fer visibles els projectes basats en la innovació, les TIC’S, l'eficiència energètica, l'economia circular... realitzats per persones emprenedores, preferentment de Cerdanyola del Vallès.

l premi a la millor iniciativa empresarial local serà:

-2.500 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.

-Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions:

-Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.

-Un any d’honoraris professionals gratuïts per a la gestió dels serveis jurídics i financers, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat.Patrocina SOLVENTIAN.

-Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T

-Diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar en el Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament fins al 21 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donaran a conèixer al novembre, en el marc de la XI Nit de Cerdanyola Empresarial.

Per a més informació cal adreçar-se a la Unitat d'Empresa i Emprenedoria del Servei de Promoció Econòmica (avinguda Roma, 65), al telèfon 93 594 70 50 o al correu electrònic emprenedoria@cerdanyola.cat

Bases Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria' 2024

Sol·licitud Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria' 

Declaració responsable Beca Rotary 'Impuls a l’Emprenedoria'