Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Obertes les inscripcions, del 2 al 4 d’abril, per als cursos de català
Obertes les inscripcions, del 2 al 4 d’abril, per als cursos de català

Obertes les inscripcions, del 2 al 4 d’abril, per als cursos de català

2 d'abril de 2024 a les 12:30

El Consorci de Normalització Lingüística ha posat en marxa avui dimarts i dins el proper dijous el període d’inscripcions pel darrer trimestre del curs que finalitzarà al juny i que comptarà amb cursos presencials i també en línia.

El Servei Local de Català oferirà en aquest darrer trimestre del curs 2023-2024, entre els mesos d’abril i juny, cursos de nivell bàsic (A2) a nivell, de suficiència (C1).

Per poder participar en un d’aquests cursos cal inscriure’s prèviament. Avui dimarts 2 d’abril serà el torn de l’antic alumnat, inscrit en un curs durant els darrers 12 mesos sempre que no hagin abandonat el curs. El 3 i el 4 d’abril estarà obert el procés a tothom.

Les inscripcions es poden fer presencialment a la seu del Servei Local de Català (al Museu d’Història de Ca n’Ortadó) de 9 a 13h i de 16h a 19h els dies 2 i 3 d’abril, i de 9 a 13h el 4 d’abril. També es poden fer online a inscripcions.cpnl.cat.

L’oferta de cursos es pot consultar de forma detallada al cercador de cursos que està en funcionament (https://www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/). Per inscriure's-hi, cal tenir 18 anys en la data d’inici del curs, o bé tenir més de 16 anys i no haver fet l’escolarització obligatòria a Catalunya.

Els certificats de nivell que expedeix el CPNL (https://www.cpnl.cat/) tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

A més de l'oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries per reforçar el català parlat: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil que reprendrà les sessions el 16 d'abril i el programa Voluntariat per la llengua. Les activitats complementàries són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure un correu a cerdanyola@cpnl.cat.