Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Oliver Ballabriga "L'èxit ha sigut planificar un planter al mercat d'hivern. Dur...
Oliver Ballabriga "L'èxit ha sigut planificar un planter al mercat d'hivern. Durant l'estiu no es va poder fer" Foto Cerdanyola FC.

Oliver Ballabriga "L'èxit ha sigut planificar un planter al mercat d'hivern. Durant l'estiu no es va poder fer"

25 de maig de 2023 a les 10:01

L'entrenador del Cerdanyola FC, va parlar als micròfons de Cerdanyola Ràdio per fer el resum de la temporada que va finalitzar el catorze de maig amb la victòria per 1 a 0 davant el CP Cacereño que confirmava la permanència, una temporada més en la Segona Divisió de la Real Federación Española de Fútbol.

Oliver Ballabriga va arribar a la direcció tècnica del primer equip del Cerdanyola FC al mes d'octubre de 2022. L'equip es trobava en zona de descens i havia sumat 7 punts en 7 jornades. Ballabriga va ser l'entrenador escollit per substituir al sempitern Toni Carrillo, que feia quinze temporades estava al capdavant del Cerdanyola FC.

Quan va arribar es va trobar un planter de jugadors que havien guanyat per 4 a 2 a la Gimnástica Segoviana, però la situació de l'equip continuava a la zona de descens. El primer partit dirigit per Ballabriga va ser la victòria per 0 a 1 al camp del Don Benito d'Extremadura. A la següent jornada van empatar a 0 al Municipal de Fontetes davant el CD Coria, tots dos rivals directes en la lluita per la permanència.

L'equip va treballar de valent i va patir molt per intentar sortir de la zona calenta. Durant la primera volta van sumar nou punts més dels set que ja tenia quan va arribar el tècnic de Rubí.

El mercat d'hivern va ser clau, perquè ell i el seu cos tècnic amb el vistiplau de la junta directiva millorés el planter de jugadors amb deu incorporacions noves.

El mercat d'hivern i el treball de l'equip amb il·lusió,  van ser clau, va declarar a Cerdanyola Ràdio, "el mercat d'hivern, i que l'equip durant els moments difícils va continuar creient que era possible mantenir la categoria. Mai van abaixar els braços i van continuar treballant amb la il·lusió de continuar en la Segona Divisió RFEF.

No van arribar els resultats de cop. Però de mica en mica van començar a sumar punts i durant la segona volta de la lliga va sumar 25 punts més, que sumat als 16 que tenien de la primera, sumaven 41 punts que els va donar la desena posició del grup; fora de la zona de descens directe i del play out per la permanència.

Oliver Ballabriga, tot i que encara s'ha fet oficial la seva renovació, ja treballa en la confecció del planter per a la temporada vinent, on l'equip tornarà al Grup 3 de la categoria, el grup que li pertoca per proximitat.

 

Conversa a Cerdanyola Ràdio amb Oliver Ballabriga.