Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Oportunitat per accedir a la final Carla Castro (Núria Puentes)

Oportunitat per accedir a la final

26 de maig de 2023 a les 10:02

El segon equip femení d’hoquei patins visita la pista del CH Mataró B després de guanyar el primer partit de les semifinals a Can Xarau (3-2).

El Cerdanyola B té aquest dissabte l’oportunitat de certificar el pas a la final del play-off de Nacional Catalana. Amb la victòria en el primer partit (3-2), les jugadores verd-i-blanques arriben amb la possibilitat de passar a la següent eliminatòria.

L’equip no ho tindrà gens fàcil contra un CH Mataró B que ja li va posar les coses molt complicada en el partit d’anada. Tot i tractar-se d’un filial, el conjunt maresmenc compta amb jugadores que han disputat gran part del curs amb el primer equip d’OK Liga.

 

El bon nivel que està cursant el segon equip cerdanyolenc, en el millor moment de la temporada, aporta optimisme de cara a un duel crucial de cara al futur de la temporada. Amb l’altra mirada en el segon parti entre Palau B i Palafrugell, que tindrà lloc el mateix dissabte (17:30h). De moment amb l’eliminatòria 1 a 0 a favor del Palafrugell, el conjunt del Vallès Oriental té l’oportunitat d’igualar la sèrie. De pasar el Palau B i el Cerdanyola B a la final, l’equip verd estaria ja ascendit a la OK Liga Femenina la propera temporada.

 

Per aquest enfrontament, Marc Miranda tindrà a totes les seves jugadores disponibles. És un duel vital i l’equip necessita mantenir el bon nivel que ha demostrat en els anteriors partits a Can Xarau contra Voltregà B (5-1) i contra Mataró B (3-2). El partit entre CH Mataró B i Cerdanyola CH B es disputarà el proper dissabte a les 18h a Mataró. Si l'eliminatòria entre Mataró B i Cerdanyola B hagués de resoldre's al tercer partit, aquest es disputaria el proper diumenge 28 a les 12h a Can Xarau.

 

El Cerdanyola CH s’hi juga gran part de la permanència a Voltregà

 

El filial masculí visita la pista del Voltregà B obligat a guanyar. Després de perdre el primer partit a Can Xarau per un contundent 1 a 6, l’equip es troba amb necessitat de guanyar per retornar l’empat a l’eliminatòria. Tot i el mal resultat de l'anada, el Cerdanyola B confía en millorar el joc de cara a un segon partit que es preveu molt diferent. 

 

Aquesta eliminatòria correspon a la segona ronda del play-out de Nacional Catalana. En cas de perdre la sèrie, a l’equip cerdanyolenc encara li quedaria una última oportunitat contra l’equip perdedor de l’altre play-out entre Ripoll i Noia B, actualment favorable 1 a 0 a l’equip del Ripollès. 

 

Per aquest duel, Dani Setién podrà comptar amb tots els seus jugadors disponibles. El partit entre CP Voltregà B i Cerdanyola CH B es disputarà el dissabte 27 de maig a les 16h de la tarda.