Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Oportunitat per retrobar-se amb la victòria Xavi Pagés (CB Cerdanyola - CB Ripollet) / Núria Puentes

Oportunitat per retrobar-se amb la victòria

19 de gener de 2024 a les 15:15

El CB Cerdanyola rep la visita del CB IPSI el dissabte 20 (19:30h) a Guiera, on buscarà reconduir una mala dinàmica de tres derrotes consecutives. Actualment, l'equip es troba últim a la taula i enfoca el pròxim partit com una bona oportunitat per sortir del descens.

L'equip verd es troba en un moment realment delicat de la temporada. Després d'un inici de setmana en què es coneixia la decisió del club de destituir l'entrenador Bernat Elías, el Cerdanyola arriba a l'última jornada de Super Copa amb l'obligació d'obtenir la victòria. El conjunt verd s'enfrontarà al CB IPSI a Guiera, rival que també es troba en un moment molt similar al dels cerdanyolencs. El CB Cerdanyola es troba en catorzena posició, cuera a la taula. Per la seva banda, l'IPSI és dotzè amb les mateixes victòries, tres, i derrotes, nou.

Aquest partit es planteja com una oportunitat d'or per poder brindar a la seva afició la quarta victòria de la temporada que pugui treure l'equip de la part baixa de la taula. Amb l'elecció de Xavi Riera com el nou entrenador de l'equip, el CB Cerdanyola espera poder revertir la situació a l'equador de la lliga davant un rival, a priori, assequible per l'entitat cerdanyolenca.

El duel entre CB Cerdanyola i CB IPSI es disputarà el dissabte 20 de gener a les 19:30h de la tarda. El partit, corresponent a la jornada 13 de Super Copa Masculina, es podrà seguir en directe a Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).