Partidàs i repartiment de punts contra el Barça Barça Atlètic - Cerdanyola CH (Mónica García Moreno/Cerdanyola Club d'Hoquei)

Partidàs i repartiment de punts contra el Barça

26 de febrer de 2023 a les 22:25

El Cerdanyola CH empataria finalment contra el filial blaugrana en un partit on el conjunt verd-i-blanc va tenir la victòria molt a prop (1-1). L'equip vallesà aconsegueix un valuós punt a la pista d'una de les revelacions a la lliga.

Obtindria a les acaballes del partit un empat el Cerdanyola de Llars Mundet. Els jugadors dirigits per Andi Colaianni van mostrar la seva millor versió contra un dels millors equips de la lliga aquesta temporada. Des de l'inici, el partit seria trepidant, amb ocasions clares per cada bàndol. L'actuació dels porters era també crucial durant gran part del duel, 'Ninu' Pérez i David Vílchez es convertirien en els jugadors més determinants al primer temps.

Tot i les complicacions per perforar la porteria rival, el primer gol del partit sorgiria d'Erik Gual. Amb una gran jugada individual, el jugador cerdanyolenc es colava fins a l'interior de l'àrea blaugrana i per col·locar la bola lluny de l'abast de Vílchez. A partir del gol del Cerdanyola, el Barça premeria l'accelerador per mirar d'empatar el partit abans del descans. La bona feina dels verdiblancs en defensa, seria essencial per frustrar les arribades del rival en els minuts finals de primer temps.

En la segona part, el domini del Barça Atlètic seria notable. Amb gran part dels minuts en camp cerdanyolenc, l'equip de Colaianni es dedicaria a defensar i bloquejar les opcions de resposta dels locals. La figura de 'Ninu' continuava sent vital per mantenir la porteria del Cerdanyola sense gols durant gairebé tot l'enfrontament. A dos minuts del final, però, un xut potent de Manel Hernández per banda dreta, servia per fer l'empat amb el qual finalitzaria el partit. Amb escassos segons pel final, no va poder tornar a respondre el Cerdanyola, que veia com se li escapava la victòria.

Amb l’empat l'equip aconsegueix un valuós punt en una pista complicada per continuar ampliant la diferència amb els seus perseguidors. A la taula, el Cerdanyola queda desè amb 14 punts, per la seva banda, el Barça Atlètic se situa tercer amb 32 punts finalitzada la quinzena jornada d'OK Liga Plata Nord.

Fitxa del partit:

Barça Atlètic: David Vílchez (P), Lluc Sitjà, Gaby Cairo, Jan Munne, Manel Hernández (c), Guillem Belarte, Pau Curtiellas, Miquel Escala, Jan Curtiellas i Adrian Galan (P).

Cerdanyola CH: 'Ninu' Pérez (P), Erik Gual, Ignasi López (c), Marc Ramírez, David Ramírez, Víctor Bonilla, Pere Urpí, Mario Núñez, David Martínez i Marc Costa (P).

Gols: 0-1, Erik Gual (22'); 1-1, Manel Hernández (49').

Àrbitres: Oriol Escobar i Francesc Borrell.