Partit d’OK Lliga a Can Xarau Cerdanyola CH - CP Vilafranca (Cerdanyola CH)

Partit d’OK Lliga a Can Xarau

18 de desembre de 2023 a les 13:08

Empat a tres entre Cerdanyola i Vilafranca en el partit de la jornada a la OK Liga Plata Nord. L'enfrontament entre el primer i el segon de la lliga va estar molt disputat en tot moment.

En un inici de partit marcat per la màxima igualtat, tots dos equips es dedicarien a cometre molt poques errades en defensa. Tot i això, Guille de Moya aprofitava una gran passada de Marc Coy per superar la porteria de Xus Fernández i avançar al Cerdanyola als onze minuts de joc. Des del punt de falta directa, Erik Gual tindria una nova oportunitat pel Cerdanyola de fer el segon gol i ampliar encara més les diferències. Xus Fernández aquesta vegada estaria més encertat, aturant sense problemes els intents d'Erik Gual per fer gol. Tot i la inèrcia Cerdanyolenca, Marc Palau per part del Vilafranca tornava a col·locar l'empat al marcador aprofitant una errada en defensa d'Álvaro Borja.

A cinc minuts per finalitzar el primer temps, David Ramírez no arribaria a rematar una passada de Marc Coy al segon pal que podria haver desequilibrat el marcador. Però tornant a insistir, Coy amb una gran qualitat individual superava la porteria del Vilafranca per fer el 2 a 1, gol de superclasse. Quan faltava un minut pel final del primer temps, Arnau Ribas de falta directa superaria la porteria de 'Ninu' Pérez per retornar l'empat al marcador amb el 2 a 2 abans del descans.

En la segona part, el Cerdanyola seria lleugerament superior al Vilafranca. Al minut 41', Gual creava perill en una contra arribant a passar-la a Ramírez davant de porteria, però va ser desviada. Tanmateix, a la següent jugada sí que va arribar el 3 a 2 a càrrec del mateix Ramírez. El Vilafranca va continuar insistint, en els últims dos minuts del partit, amb un Cerdanyola que ensumava la victòria, Marc Gual restabliria l'empat amb un gran gol per l'escaire, fent el 3 a 3 definitiu en un dels millors partits de la temporada a la OK Liga Plata.