Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Partit de màxima exigència a l’OK Plata David Ramírez (CP Tordera - Cerdanyola CH) / CP Tordera

Partit de màxima exigència a l’OK Plata

29 de febrer de 2024 a les 12:57

El Cerdanyola CH visita dissabte la complicada pista del CHP Sant Feliu (20:30h). L’equip encara la setzena jornada de l’OK Lliga Plata amb la necessitat de guanyar si no vol despenjar-se de la part alta de la taula.

Actualment, el Cerdanyola és el tercer classificat de la lliga amb 28 punts, l’equip viatjarà fins a Sant Feliu amb l’objectiu d’obtenir els tres punts, i mantenir  l’esperança de l’error del Vic a la pista del Tordera. Els vigatans són segons, sis punts per sobre dels cerdanyolencs. 

 

Els de Diego Mir no ho tindran però gens fàcil contra un Sant Feliu que ha demostrat aquesta temporada ser un equip realment fort a casa. Tot i estar setè classificat de la lliga, 5 dels 7 partits disputats durant el curs al Francesc Cassart han finalitzat amb triomf santfeliuenc. La victòria 5 a 2 en l’anada a Can Xarau no serà motiu doncs perquè el Cerdanyola no hagi d'exigir-se al màxim si vol continuar sumant de tres en tres a la lliga.

 

Aquest partit entre CHP Sant Feliu i Cerdanyola CH, de la setzena jornada de l’OK Plata Grup Nord, es disputarà el dissabte 2 de març (20:30h) al pavelló Francesc Cassart de Sant Feliu de Codines. L'enfrontament es podrà seguir en directe per Cerdanyola Ràdio (105.3 FM).