Partit per oblidar a Gijón

2 de febrer de 2022 a les 10:03

El Cerdanyola CH cau a la pista del Telecable Gijón HC (8-0) en mal partit del conjunt verd-i-blanc. Les Dani Setien no van poder frenar el ritme de joc de les asturianes i van notar massa les absències d'Adriana Gutiérrez i Dai Siva, i la falta de ritme després de dues setmanes sense entrenar amb normalitat com a conseqüència de la Covid-19.

Pocs arguments va poder demostrar el Cerdanyola CH al pavelló de Mata Jove contra el Telecable Gijón HC en l’enfrontament corresponent a la tretzena jornada d'OK Lliga Femenina.

L'equip vallesà entrava en el partit amb el control de la possessió i gaudint de diverses ocasions tot i no generar gran perill. Amb el pas dels minuts canviava el guió, el Gijón començaria a agafar el pes del partit i cada vegada més presència en camp del Cerdanyola. Mariona Surós aturaria un penal en contra, tot i això, el Gijón continuaria assetjant la porteria visitant fins que Sara Roces, a passada de Marta González Piquero, obria el marcador a favor de les locals.

El Gijón seria molt més dominador en el segon tram de primera part, al Cerdanyola li costaria recuperar la possessió i gaudir d'ocasions en atac contra la porteria que defensava la portera xilena Fernanda Hidalgo. Mariona Surós aturaria de nou un penal favorable al Gijón, pocs segons després, però, l'equip asturià tornava a castigar al Cerdanyola amb un gol de Sara González  abans d'arribar al descans.

En la represa el Cerdanyola intentaria generar ocasions per retallar distàncies en el marcador. La falta d'efectivitat condemnaria el conjunt dirigit per Dani Setién, que pocs minuts després veuria ampliada de nou l'avantatge amb una gran jugada de Marta González Piquero per posar el tres a zero. El Gijón aprofitaria els problemes defensius del Cerdanyola en la segona part per sentenciar el partit. Sara Roces seria l’autora del quart gol de les locals i, en tan sols un minut, Marta Gonzalez Piquero  i Sara González anotarien dos gols més per col·locar el sis a zero a l’electrònic.

Amb el Cerdanyola abatut i el Gijón bolcat en atac, Sara Roces tornaria a veure porteria anotant el setè, el seu tercer gol en el compte particular, finalment la jugadora argentina Milagros Carrera anotaria el vuitè i definitiu per tancar el partit. La impotència i la falta de fortuna acabarien negant les arribades de les verd-i-blanques en els minuts finals, que marxen de Gijón havent jugat un mal partit.

Amb aquest resultat el Cerdanyola CH es manté cinquè classificat amb 25 punts i trenca la imbatibilitat com a visitant aquesta temporada. El conjunt asturià, per la seva part, continua quart amb 28 punts, encara amb dos partits pendents per disputar.

Telecable Gijón HC (8): Fernanda Hidalgo (P), Natasha Lee, Sara González, Marta González, Sara Roces, Rebeca González, Milagros Carrera, Candela Gallo, Eva Mejido (P).

Cerdanyola CH (0) : Mariona Surós (P), Gemma Solé, Laia Pera, Joana Xicota, Maria Figuerola, Natalia Crespo, Abril Batlle, Carla Castro, Carla Batlle (P).

Gols: 1-0, Sara Roces (6’); 2-0, Sara González (16’); 3-0, Marta González (33’); 4-0, Sara Roces (37’); 5-0, Marta González (38’); 6-0, Sara González (38’); 7-0, Sara Roces (40’); 8-0, Milagros Carrera (42’).

Àrbitre: Daniel Villar