Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

Partit tranquil per a la UD Cerdanyola

26 de gener de 2003 a les 0:00

La UD Cerdanyola va guanyar al LLano de Sabadell per 1 gol a 4 en un partit on mai va perillar el resultat per als interessos dels visitants.

El conjunt que entre Jordi Argilés, amb noves incorporacions, va sortir amb la intenció d'emportar-se els tres punts per tal de retallar distàncies respecte al líder, que havia empatat dissabte a 2 gols al camp del Rubí. Amb un rival força fluix en atac, la UD Cerdanyola va arribar al descans amb un 1-2 que no reflectia realment el que havia passat sobre el terreny, ja que la superioritat dels de Cerdanyola havia estat clara. A la segona meitat, dos gols del "pichichi" de la Unió, Víctor, que va fer un "hat trick", van acabar de sentenciar un matx que va resultar més fàcil del que es podia esperar.

La UD Cerdanyola continua a la segona plaça de la classificació, seguint l'estela de la Maurina Egara i més lluny del seu perseguido, La Planada.

 

FITXA PARTIT:

LLANO: JOSE, MARCOS, RICARDO, ISMA, JOSE RAMON, SERGIO PÉREZ (ANTOÑITO), BECERRO (MICHA), CARLI, IVAN (NACHO), CHICO Y DUBO (CAMPU).

UD CERDANYOLA: POLI, GÓMEZ, FARNÉ, JORDI, ADAM (MARIO), CORVI, JUANITO (DANTE), PABLO, VÍCTOR, HÉCTOR (SERGIO) I MIKI (JAUME).

ÀRBITRE: PUJOL ARIAS (BAGES)

GOLS:

M.29          0-1           HÉCTOR

M.33          0-2           VÍCTOR

M.46          1-2          JOSE RAMON

2ª PART

M.58          1-3          VÍCTOR

M.86          1-4          VÍCTOR

 

TARGETES:

LLANO: PÉREZ. EXPULSAT RICARDO (M.59) AMB DOBLE AMONESTACIÓ.

UD CERDANYOLA: ADAM, DANTE I MIKI. EXPULSAT FARNÉ (M.84) AMB DOBLE AMONESTACIÓ.