Patacada al Pujolet Foto: Jordi Preñanosa (Manresadiari.cat)

Patacada al Pujolet

12 de març de 2023 a les 14:06

El Cerdanyola torna a caure derrotat com a visitant, aquest cop davant el Covisa Manresa, en un partit amb polèmica arbitral amb dues expulsions directes per Jan i Bussi, i dos doble penals xiulats pels locals. Resultat abultat en un partit igualat fins els darrers minuts (7-2).

Rodava la pilota al Pujolet amb els dos equips mesurant-se. El Covisa mantenia més possessió però el Cerdanyola arribava amb més perill a la porteria de Sergio Arriero. Però els protagonistes van passar a ser uns altres: Guillem Alonso Pérez i Hugo Pérez Porro Costa. Els àrbitres del partit expulsaven a Jan Torras per una protesta que els àrbitres acabaven considerant agressió al rival. El Manresa aprofitava per obrir llauna amb superioritat i Manu Del Moral feia l'1-0. Els de Santi Lara reaccionaven ràpidament amb l'empat d'Héctor Albadalejo, però Manu marcava un gran gol des de lluny que entrava per l'escaire (2-1). Quan millor estava el Cerdanyola després de refer-se dels cops que rebia, els àrbitres tornaven a ser protagonistes expulsant, també amb vermella directa a Bussi, aquest cop interpretant que havia agredit un jugador local en un forcejament molt habitual en cada partit. Dos homes menys, i una nova inferioritat que havia d'afrontar el Cerdanyola abans de marxar al descans. Els verd-i-blancs tiraven de coratge i amb una bona defensa mantenien el 2-1 al descans.

A la represa, el Cerdanyola encara hauria de continuar amb un home menys durant gairebé un minut però encara mantindria el marcador igual. A tot això, el partit s'escalfava i els dos equips es carregaven de faltes, curiosament sense amonestacions pels locals. Manu posava el 3-1 però Héctor també tornava a reaccionar retallant distàncies (3-2). I arribava el quart de Manu també, que li entraven totes (4-2). El Cerdanyola ho provaria amb porter jugador en el tram final sense èxit, en part gràcies a la gran actuació d'Arriero, i el Manresa acabaria marcant tres gols més fins el 7-2 final.

Nova derrota com a visitant, i el Cerdanyola ja porta 3 mesos sense guanyar fora de casa. Malgrat tot, la derrota de Bellsport continua deixant als de Lara líders una jornada més, tot i que els quatre primers classificats ja se situen només a 3 punts.

Fitxa del partit:

Covisa Manresa (7): Arriero (P), Lavado (C)(1), Cols, Santa i Manu (5) - cinc inicial - Cella (P), Noguera (1), Terri, Aarón, Pere Aran, Iker i Riba.

Cerdanyola FC (2): Pol (P), Héctor (2), Bernat, Bussi i Jordi - cinc inicial - Ramon (P), Dani, Javi (C), Josep, Ricardinho, Amores i Jan.

Gols: 1-0 Manu (12), 1-1 Héctor (15), 2-1 Manu (17); 3-1 Manu (22), 3-2 Héctor (24), 4-2 Manu (25), 5-2 Lavado (34), 6-2 Noguera (38), 7-2 Manu (39).