Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Pep Puig presenta el relat antibelicista Si una tarda de juliol un borinot amb e...
Pep Puig presenta el relat antibelicista Si una tarda de juliol un borinot amb el Servei Local de Català Pep Puig durant la presentació de La vida sense la Sara Amat a una sessió del Cafè amb lletres de 2016

Pep Puig presenta el relat antibelicista Si una tarda de juliol un borinot amb el Servei Local de Català

7 de març de 2024 a les 9:27

Pep Puig participarà aquest 11 de març en un club de lectura del Servei Local de Català sobre Si una tarda de juliol un borinot, novel·la antibel·licista que denuncia l’absurd de les guerres.

L’autor terrassenc, guanyador del premi Sant Jordi al 2015 per La vida sense la Sara Amat, torna al món de l'adolescència i al seu no tan imnaginari univers de Serrall -un Ullastrell identificable on l'autor juga a la memòria i la ficció. El protagonista és un adolescent que passa l’estiu a casa de la padrina, sabatera, quan un foraster, un home gran, entra a la botiga. Per al jove, el foraster podria ser el seu avi, que va morir a la guerra.

Si una tarda de juliol un borinot està construïda com un fals relat detectivesc, íntimament antibel·licista, delicada i vibrant que ens proposa el joc d’una sospita insensata que de mica en mica es va transformant en la il·lusió que potser no és impossible retornar del passat.

La presentació de Si una tarda de juliol un borinot amb Pep Puig es farà l'11 de març, dilluns, a les 19 hores a l'aula 20 de l'Ateneu amb la presència d'alumnes del Servei Local de Català de Cerdanyola.