Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Percussió, art, cante jondo i música rock protagonitzen l'agenda cultural
Percussió,  art, cante jondo i música rock protagonitzen l'agenda cultural

Percussió, art, cante jondo i música rock protagonitzen l'agenda cultural

12 de maig de 2023 a les 11:11

La Festa Major del Roser de Maig continua aquest cap de setmana a Cerdanyola amb diferents activitats incloses al programa

La Festa Major del Roser de Maig continua aquest cap de setmana a Cerdanyola amb diferents activitats incloses al programa. Així, dissabte, a partir de les 17h, es farà la VI Estimbada, la trobada de batucades. La cercavila començarà a la plaça de la Constitució, i seguirà pel carrer Sant Antoni, carrer Bonasort, carrer Santa Marcelina, carrer Sant Casimir, carrer Sant Ramón, carrer Sant Martí i per finalitzar a la plaça Abat Oliba. Hi participaran: Diables de Les Corts (Barcelona), Atabalats (Esplugues), Diables de Sant Pere Nord (Terrassa), Quilombo (Premià de Mar), Terrassamba (Terrassa) i el Grup de percussió de l'Escola Collserola (Cerdanyola).

A les 20h es farà la sortida de la cercavila cap el Parc Xarau, a les 21,30h tindrà lloc un sopar popular obert a tothom i, en finalitzar començarà la Nit de festa amb D’j Eros i Pds.

També dissabte està previst el IX Altimira Festival al Parc del Turonet amb 9 bandes que desfilaran per l’escenari des de les 17 hores fins a les 1 hores, amb Niña Coyote eta Chico Tornado com a caps de cartell i la presència de noms com Sandré, Medalla o Bullitt.

El MAC Can Domènech acull dissabte i diumenge una nova edició de la Fira d'Art, una manifestació artística organitzada per l‘ Associació d’ Artistes Plàstics de Cerdanyola amb l’objectiu d'apropar la creació artística a la ciutadania fent-la  entenedora  i oferint-la al públic  que passeja pels  carrers i places de la nostra ciutat en un format d’exposició temporal a l’aire lliure. L’horari és de10 a 14 h i de 17 a 20 h.

La XXXVI Noche de Cante Jondo que organitza la Casa de Andalucía de Cerdanyola presenta un cartell d’arrel purament gitana amb Jesús Méndez, Anabel Valencia i Pepe El Boleco al cante. Al toque estaran Curro Vargas i Miguel Salado i al ball actuaran María Dávila i el seu quadre flamenc. Serà a partir de les 20,30h al Teatre del l’Ateneu.

Activitats de diumenge

El diumenge tornarà la percussió a la ciutat amb la XIV Trobada de Tambors, a partir de les 12h,amb sortida des de diferents punts de la ciutat i cercavila dels grups fins a la plaça de Francesc Layret i, posteriorment, plaça de l’Estatut. Hi participaran grups de tambors i bombos de les cases i centres aragonesos de diferents indrets.

També es farà la roda de Gitanes del Vallès, amb la celebració del 25è aniversari. A la plaça de l’Abat olilba, a partir de les 11h i organitzat per la Colla de Gitanes i Antics Dansaires de Cerdanyola.