Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • Pere Anton Martínez jugarà amb la selecció l’Europeu júnior d'hoquei

Pere Anton Martínez jugarà amb la selecció l’Europeu júnior d'hoquei

5 de setembre de 2002 a les 0:00

El jove de la nostra ciutat Pere Anton Martínez, porter del Cerdanyola CH la temporada passada i recentment incoporat a la disciplina del FC Barcelona, ha estat convocat pel seleccionador nacional absolut i júnior, Catxo Ordeig, per participar al Campionat d’Europa júnior de seleccions nacionals.
L’Europeu, que es disputarà a partir del proper 23 de setembre a la ciutat italiana de Follonica, servirà al combinat espanyol per demostrar el nivell que tenen el seus jugadors i seguir l’estela de la selecció absoluta, actual campiona del món i d’Europa.
L’equip espanyol estarà format per Pere Anton Martínez (FC Barcelona) Carles Cantarero (Shum Maçanet), com a porters; i Marc Vergés, Josep Roca i Isaac González (FC Barcelona), Jordi Carbó i Marc Torra (Lloret), Jordi Callís (Voltregà), Jose Ramón López (Liceo) i Jordi Adroher.(Shum Maçanet), com a jugadors de pista.
D’altra banda, ja s’han donat a conèixer els grups del Campionat d’Europa que seran dos:
GRUP A: España, Suïssa, França, Àustria i Holanda
GRUP B: Portugal, Itàlia, Alemanya i Anglaterra
Aquests dos grups jugaran una lligueta entre ells, i els dos primers de cada grup es classificaran per a les semifinals on jugaran el primer del grup A contra el segon del grup B, i el primer del B amb el que quedi segon al grup A.