Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • Perfectes desconeguts, popular comèdia amb el GAT Teatre
Perfectes desconeguts, popular comèdia amb el GAT Teatre

Perfectes desconeguts, popular comèdia amb el GAT Teatre

2 de febrer de 2024 a les 10:21

El Grup Artístic Teatral (GAT Teatre) representa aquest divendres, 2 de febrer, a l’Ateneu la comèdia Perfectes desconeguts, adaptació d’una pel·lícula de Paolo Genovese que es va fer popular a Espanya amb l’èxit de la versió d’Àlex De la Iglesia.

Un grup d’amics queda per sopar. Mentre parlen sobre una parella coneguda d'amics que es van separar a causa dels missatges telefònics, una de les participants al sopar proposa que tots posin sobre la taula els seus telèfons mòbils i que revelin el contingut de tots els missatges i trucades que rebin al curs de la nit: amb certa vacil·lació, tots accepten, però això que se suposava que seria un joc aviat es transforma en una ocasió per donar a conèixer els secrets dels presents.

El Gat Teatre porta Perfectes desconeguts a l’escenari de l’Atreneu amb direcció de Lluís Tusell i Montse Torio, que també participen en el repartiment d’actors al costat de Carme Tudel, Óscar Altafaja, Akane Nevon, Amalia Cayuela, Lluís Anton i Àlex Yeste.

L’obra es representa aquest divendres, 2 de febrer, al teatre Ateneu a les 20 hores. L’entrada té un preu de 6 euros: compra