Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • Piscines a l’aire lliure per remullar la calor d’agost
Piscines a l’aire lliure per remullar la calor d’agost

Piscines a l’aire lliure per remullar la calor d’agost

4 d'agost de 2023 a les 11:04

Les piscines a l’aire lliure de la ciutat són un bon indret on passar els matins i les tardes del mes d’agost sense anar gaire lluny de casa. Turonet, Montflorit i Bosc Tancat ofereixen recintes acollidors on passar les hores de mes calor de l’estiu.

Les Piscines Parc del Turonet estaran obertes fins el 4 de setembre amb un horari serà de dilluns a diumenge de 10.30 a 19.30 hores. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. El recinte té un aforament limitat a 350 persones, un cop s'arribi a l'aforament màxim no podrà entrar ningú (encara que tingui abonament de temporada) fins que no disminueixi l'aforament. A partir de 280 persones d'aforament ja no es vendran entrades puntuals (ni es podrà accedir amb entrada un cop s'hagi sortit de la instal·lació) per donar prioritat a les persones que han adquirit l'abonament. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 16.30 hores. Les entrades i abonaments es poden comprar online i a la recepció de la instal·lació.

La Piscina Municipal de Montflorit estarà oberta fins al 3 de setembre en un horari d'11 a 19 hores. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals... és recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

Les piscines del Bosc Tancat estaran obertes fins el 15 de setembre, de dilluns a diumenge, d’10 a 19 hores. El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana.